AluYard brengt onder de naam 'Koningssloep’ een nieuw ontwerp aluminium sloep op de markt

PERSBERICHT
DrukwerkTer Aar – AluYard ‘custom build Boats’ in het Zuidhollandse Ter Aar presenteert de ‘Koningssloep’ een nieuw ontwerp aluminium sloep voor 2013.!
Zoals alle aluminium boten van AluYard heeft ook deze ‘Koningssloep’ een stoer voorkomen. Een praktische sloep waarmee je ongedwongen lekker kunt varen.
De ruime comfortabele zittingen hebben luxe kussens en bieden ruimte voor zeven personen. Met traanplaat op de kuipvloer, geheel in stijl.
Op de stuurconsole een takhouten stuurwiel en ruimte voor een iPad houder. Zeer handig voor bijvoorbeeld eigen muziek aan boord of een waterkaart. Ook heeft de ‘Koningssloep’  voldoende bergruimte in de zitbanken.
De ‘Koningssloep’ heeft alle kenmerken van de authentieke sloep is overnaads gebouwd met een robuuste steven ,en het boeisel is uitgevoerd met spuigaten. Het moderne design spreekt tot de verbeelding met name de geïntegreerde traptrede die in de kuip zijn aangebracht.
De AluYard ‘Koningssloep’  is verkrijgbaar met een buitenboordmotor in een bun of met een inboard diesel, uiteraard is een elektrische aandrijving mogelijk. Ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar
De AluYard ‘’Koningssloep’’
Lxbxd: 5.70 x 2.20 x 0.42
Doorvaarhoogte : 1.05 m.
Motor capaciteit: 9.9 pk b.b. motor uitvoering
Keuring : CE – D
Materiaal : Aluminium 4mm ( 5083 H111 )
Verkoopprijs vaarklaar: € 19900,-
Meer informatie www.aluyard.nl