windverwachting

ARC Marine nieuwe importeur van Wempe scheepsklokken en boot-instrumenten

PERSBERICHT
Lelystad – Vanaf heden is ARC Marine verantwoordelijk voor de distributie van Wempe in Nederland. Hiermee nemen zij het stokje over van Wigi Trading. De exclusieve scheepsklokken en -instrumenten worden uit voorraad geleverd en zijn vanaf midden december verkrijgbaar bij de meeste watersportwinkels en online.

Het Duitse Wempe, opgericht in 1905, is ’s werelds meest toonaangevende fabrikant op het gebied van maritieme instrumenten. De handgemaakte scheepsklokken en -instrumenten zijn wereldwijd geliefd bij watersporters dankzij de hoogwaardige uitstraling. Op een jacht, maar ook thuis en op kantoor vormen de scheepsinstrumenten van Wempe een functioneel en decoratief accent.
De collectie van Wempe bestaat uit klokken, barometers en hygrometers in verschillende maten en prijsklassen. ARC Marine zal de gehele maritieme collectie van Wempe in het assortiment aanbieden. De collectie wordt uit voorraad geleverd en is vanaf midden december verkrijgbaar bij de meeste watersportwinkels in Nederland en via onze site.
Meer informatie www.arcmarine.eu.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X