BAS Aluminium Boten en Sloepen uit Werkendam komt nu met reuzensloep BAS Robuust 900

PERSBERICHT
Werkendam – Het begrip ‘groot’ krijgt een nieuwe dimensie door de komst van deze supersloep. Met ruim elf vierkante meter vloeroppervlakte is de kuip ruim genoeg om een auto in te parkeren! Die zee aan ruimte biedt de mogelijkheid om het interieur in te delen zoals de klant dat wenst: meer of minder banken, zonnebedden, een keukenblok – de klant bepaalt en BAS denkt graag mee.
Het lijnenspel van de BAS Robuust 900 is geïnspireerd op het kleinere broertje, de Robuust 600. Deze sloep wordt alom geroemd om zijn uitmuntende vaareigenschappen en het vaargedrag van de grote telg in de familie is dan ook niet verrassend: zeer goed. Daarnaast kenmerkt het schip zich door een zeer degelijke constructiewijze met spanten en stringers, gebouwd op een kielbalk van 20 mm dik. Degelijk als een werkschip, sierlijk als een sloep.
De kuipvloer van de 900 is zelflozend en het schip is standaard uitgerust met een dieselmotor. Onder het voordek bevindt zich een opvallende troef: een toilet waarvan mét privacy gebruik gemaakt kan worden!
De BAS Robuust 900 is vaarklaar leverbaar vanaf 69.900 euro inclusief BTW. Indeling kuip in overleg.
Meer informatie www.bas-sloepen.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X