Informatie voor de watersporter

Bering heeft de kiel gelegd voor een B72-boot van 22,18 meter, de tweede romp van dit model.

De kiel van een B72, een veelzijdige driedeks oceaanwaardige compacte verkenner, is gelegd in de scheepswerf van Bering Yachts in Antalya, Turkije. De ceremonie vond plaats in aanwezigheid van de Amerikaanse eigenaren van de boot, de oprichter van Bering Yachts, Alexei Mikhailov, partners en personeel. Deze vaartuig, ontworpen volgens de strenge normen van de commerciële charterklasse, zal een ware weerspiegeling zijn van Bering’s toewijding aan comfort en capaciteit.

Met een verplaatsing van 120 metrische ton in een stalen romp van 22,18 meter biedt de B72 veel flexibiliteit. “Allereerst is de Bering 72 een thuis op het water, zonder compromissen. Ze is veilig, comfortabel en zeer capabel op het water”, zegt Alexei Mikhailov. “Ik kan zeggen dat dit de meest capabele boot is in haar klasse. Op het gebied van bereik, comfort en veiligheid. Je kunt naar Antarctica gaan, naar Arctica, naar elke afgelegen plek in elke oceaan van deze planeet. Elke locatie die bereikbaar is per boot, kan worden bereikt met de B72.”

Ontworpen als meer een commercieel schip, zal deze boot zwaar en veilig zijn. Haar indeling met 3+1 hutten biedt plaats aan 6 gasten en 2 bemanningsleden. Brandstoftanks van 24.000 liter zullen de B72 een bereik van meer dan 4.000 zeemijlen bieden bij een kruissnelheid van 8 knopen. Het gewicht van de boot en de Seakeeper gyro-stabilisator zullen haar voorzien van een zeer voorspelbare en dankbare beweging op zee. Extra isolatie zal het geluid en de trillingen verminderen tot de kwaliteit van een superjachtomgeving.

Deze boot kan veel doeleinden vervullen. Van eigenaar-geëxploiteerde verkenning tot familieleisure tot een non-stop volledige charter of zelfs een expeditiecharter. Je kunt comfortabel aan boord leven terwijl je afgelegen bestemmingen verkent, of gewoon relaxen en een geweldige tijd hebben. De B72 zal je een echt gevoel van veiligheid geven en zal langdurig plezier brengen. Er zijn geen grenzen voor deze boot. De Bering 72 is een wereldomzeiler onder alle weersomstandigheden.

Voor meer informatie: beringyachts.com (Engels)

Foto: Bering Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht