Bohil Media start site botentehuur.nl voor de verhuur van alle soorten boten

PERSBERICHT
Amsterdam – Bohil Media BV, uitgever van onder andere de magazines Boten, Botenbank en de website www.botentekoop.nl, is een exclusieve samenwerking aangegaan met book a boat. Book a boat heeft een boekings- en reserveringssysteem voor bootverhuuders. Onder de naam www.botentehuur.nl is het nieuwe bootverhuur portaal opgezet.
Sinds juni 2012 is er een pilot, onder de sitenaam: bookaboat.nl, gestart. Dit is zeer succesvol gebleken. De cijfers van augustus laten dit zien:

  • op 17 augustus waren alle sloepen verhuurd en meer dan 50.000 bezoekers op de site
  • in totaal zijn er meer dan 250 boekingen gerealiseerd
  • totale orderwaarde boekingen: € 30.000,-

In de huizenmarkt is het al gebruikelijk om je te koopstaande huis tussentijds te verhuren. Dit was nog niet mogelijk in de botenmarkt. Deze samenwerking biedt nu grotere mogelijkheden voor de watersport.
Samenwerking
Door de samenwerking zijn de “voor” en “achterkant” voor een bootverhuurder optimaal geregeld. Op www.botentehuur.nl staan al 1.000 boten te huur en deze kunnen direct worden geboekt. Huurders en verhuuurders regelen zelf de randvoorwaarden en betaling. Meer dan 30 professionele verhuurders zijn aangesloten. Huurders kunnen op de site een beoordeling van de boot/verhuurder achterlaten. Belangrijk voor verhuurders: No cure, No pay. De kans voor bootverkopers om extra omzet en zichtbaarheid te creëren.
Plannen voor 2013
Er wordt verder geinvesteerd in de site. Adverteerders op botentekoop.nl kunnen eenvoudig hun boten aanmelden voor verhuur. Veel professionele bootverhuur bedrijven zijn aangesloten. De site wordt in meerdere talen vertaald om ook buitenlandse klanten te trekken. De ambitie is om van botentehuur.nl de grootste boten huur site van Nederland te maken.
Meer informatie www.botentehuur.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X