windverwachting

Brabantse gezinnen met krappe beurs hebben weinig gezeild

HARDERWIJK / VEGHEL – Van de zeilweek voor vijf gezinnen met een krappe beurs, uit de regio Uden / Veghel, is in de praktijk weinig terecht gekomen. De groep moest voortdurend improviseren deze week, vooral op het droge. De beoogde slaapaccommodatie ontbrak en er was maar één begeleider aanwezig.

De gezinnen zouden overdag zeilen en overnachten in een omgebouwd vrachtschip. Dat schip was er echter niet. Het werd eind vorige week onverwacht afgekeurd, aldus de organiserende stichting Alkyone, die vervolgens moest improviseren met slaapplaatsen en programma. De groep verbleef drie nachten op een jachthaven in Harderwijk en eentje bij Zeewolde. Vrijdag volgt de terugreis naar Brabant. (Brabants Dagblad, Stichting Alkyone Watersport Veghel)

2 Berichten

 • verwegen

  8 jaren geleden / 29 juli 2014 om 09:59 uur

  af kraken is mogelijk maar de halve waarheid zeggen en dus een verkeerde in druk geven is ook een kunst. er weert een inprovosatie programma gedraaid en de reden daar achter is mij bekent en dat men dat van de stichting uit niet kan melde is ook voor hen een plus punt ook de aantijging wat het dolfinarum is niet juist de heer welde eerst weten of dat het mogelijk was Wij hebben dan ook genoten en het is jammer dat een pers mannetje het zo afkraakt

 • Anoniem

  5 jaren geleden / 2 juli 2017 om 16:07 uur

  Deze stichting komt veelvuldig afspraken niet na zoals dit artikel ook al aangeeft de reactie hieronder is geplaatst door de eigenaar Jacques van druenen.
  Ook staat er op zeilersforum.nl ook al het 1 en ander beschreven over de gang van zaken.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X