Informatie voor de watersporter

Brancheorganisatie HISWA presenteert nostalgisch 80-jarig jubileumboek tijdens opening HISWA te Water 2013

PERSBERICHT
Amsterdam, HISWA – brancheorganisatie van de watersport – bestaat 80 jaar. Ter ere van dit jubileum is een speciaal jubileumboek gemaakt. De lancering van het boek vindt plaats tijdens de openingsceremonie van de HISWA te water, op dinsdag 3 september aanstaande. Koning Willem-Alexander opent dit jaar de beurs.
Het is in 2013 80 jaar geleden dat HISWA de basis legde voor een belangrijk aandeel in de vaderlandse watersportgeschiedenis. Het boek met als titel Watersport in Nederland – 80 jaar HISWA beschrijft onder andere de historie van de watersport in Nederland. Daarnaast passeren tal van spraakmakende feiten en ontwikkelingen van HISWA van 1933 tot nu de revue. Het boek is een uniek bewaardocument met nog nooit eerder gepubliceerde foto’s, verhalen en interviews met kopstukken uit de branche. Bedrijfsprofielen van diverse watersportbedrijven (de jubileumpartners) complementeren het boek. Watersport in Nederland – 80 jaar HISWA is een must-have voor iedereen die van watersport houdt. Het boek is interessant voor een breed lezerspubliek en kent een hoge bewaarwaarde. Bedrijven kunnen het boek mede daarom goed inzetten als relatiegeschenk.
Losse verkoop
Losse exemplaren van het boek zijn exclusief te koop bij Boekhandel L.J. Harri, standnummer T070 op de HISWA te water. Na de beurs is verdere distributie ook hier ondergebracht (T 020 6248052, E ljharri@xs4all.nl). HISWA-leden en -relaties hebben inmiddels een gratis exemplaar ontvangen.
Meer informatie www.hiswa.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht