Brandhorst Verfcenter start in Bleiswijk een uniek concept voor verkoop van jachtlakken

PERSBERICHT
Bleiswijk (Zuid-Holland) – Brandhorst Verfcenter uit Bleiswijk is gestart met een nieuw concept voor de verkoop van professionele jachtlakken. Het bedrijf opende een moderne showroom met een complete collectie jachtlakken en uitgebreid advies voor de klant.
Alle grote merken jachtlakken zijn onder één dak vertegenwoordigd. De professionele producten voor bootonderhoud en verfsystemen voor de jacht- en superjachtbouw hebben een plaats in de nieuwe showroom van Brandhorst Verfcenter. De shop-in-shop gedachte zorgt voor een stijlvolle presentatie van de aanwezige producten en zorgt dat ieder merk zijn eigen uitstraling behoudt.
brandhorst_kennisvanverfHet nieuwe concept biedt klanten de mogelijkheid tot brede oriëntatie. Producten van o.a. International, International Pro, AwlGrip, Boero, Stoppani, de IJssel Coatings, Epifanes en het Private label BVC Coatings zijn verkrijgbaar. Zij vertegenwoordigen een groot deel van alle jachtlakken in de markt. Later dit jaar worden er nog een aantal merken toegevoegd aan het concept. De klant kan de producten en systemen van verschillende merken met elkaar vergelijken. Adviseren van de klant en “kennis van verf” staan centraal in het concept. Dat is uniek in Nederland!
Het verkoopconcept gaat verder dan verkoop van verf alleen. De aangrenzende spuiterij verwerkt professioneel producten uit de jacht- en superjachtbouw. Brandhorst Verfcenter biedt de klant de mogelijkheid de werkzaamheden aan een schip uit handen te nemen. Het onderhoud van een schip, het aanbrengen van een compleet verfsysteem of het afwerken van componenten uit de superjachtbouw behoren tot de mogelijkheden van een totaal concept waarin een tevreden klant centraal staat.
Meer informatie www.kennisvanverf.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X