windverwachting

Brielle gaat beheer jachthaven definitief uitbesteden via openbare aanbesteding

PERSBERICHT
Brielle – Gemeente Brielle gaat het beheer van de jachthaven extern uitbesteden. Dit gebeurt door middel van een openbare aanbesteding via TenderNed. In januari 2017 nam de gemeente de exploitatie van de jachthaven tijdelijk weer in eigen beheer. Nu, bijna twee jaar later, heeft het college van burgemeester en wethouders de keuze voor extern beheer gemaakt.
Deskundige exploitant
Brielle heeft grote ontwikkelplannen voor de jachthaven. Om deze reden zoekt Brielle naar een vorm van samenwerking met een deskundige exploitant. De nieuwe exploitant krijgt een vergunning van de gemeente om als enige ondernemer de werkzaamheden uit te voeren (concessie).
Binnenstad- en havenvisie
Momenteel werkt de gemeente aan de uitvoering van de vorig jaar aangenomen Binnenstad- en havenvisie. Dat betekent onder andere dat Brielle een aantrekkelijke haven moet krijgen als verrijking van de binnenstad. ,,Om hier vorm aan te geven zijn wij op zoek naar een exploitant die samen met ons op creatieve wijze vorm wil geven aan deze visie. Daarin bieden we de ondernemer voldoende ruimte. Niet alleen om te denken, maar ook om te doen. Hiermee hopen we uiteraard dat er verrassende, innoverende ideeën ontstaan voor de Brielse haven’’, aldus wethouder Robert van der Kooi.
Aanbestedingsprocedure
Gemeente Brielle roept geïnteresseerden op om mee te doen aan de openbare aanbesteding.
Meer informatie www.vrolijks.nl en www.tenderned.nl kenmerk 197783

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X