Informatie voor de watersporter

Corona-veilige zeil- en yogavakantie van Ini Golbach op de Waddenzee in september 2020 met yogaleraar Eelco Griep

Enkhuizen – Ini Golbach is sinds 1989 zelfstandig schipper en kapitein op grote zeilschepen. Sinds 2009 organiseert zij haar eigen reizen. Regelmatig in het buitenland, in Nederland vaak naar de Wadden. De gecombineerde zeilvakantie en yogavakantie van 7 tot en met 11 september op de Waddenzee biedt plaats aan slechts acht personen, waardoor alle corona-maatregelen gewaarborgd kunnen zijn. Eelco Griep verzorgt twee maal per dag de Yin-yoga lessen.

Foto’s: zeilenmetini.nl

Aan het eind van de zomervakantie kun je nog even vier dagen helemaal uitwaaien en ontspannen, als je mee gaat zeilen op de prachtige tjalk de ‘Stânfries’ vanuit Makkum. Twee keer per dag vindt er een yoga- en meditatiesessie plaats onder de professionele leiding van Eelco Griep, gespecialiseerd in een heel ontspannen en rustige vorm van yoga, namelijk Yin-yoga. Schipper Ini Golbach begeleidt samen met haar maat Burger het verdere reilen en zeilen aan boord.
Zeil- of yoga-ervaring is niet nodig.
De groep van maximaal acht personen is klein, waarbij het mogelijk is de nodige afstand te bewaren. We leven met elkaar vier dagen op het schip en doen alle huishoudelijke en zeilwerkzaamheden als team. Ini verzorgt wel de boodschappen, zodat de deelnemers daar geen tijd aan hoeven te besteden, en het koken doen we met elkaar zoals het uitkomt.
Het programma staat niet vast, want we zijn afhankelijk van weer en wind. Als het enigszins kan, willen we een nacht op het Wad doorbrengen en droogvallen op een zandbank en de kans is ook groot, dat we in die 4 dagen minstens één eiland aanlopen.
De prijs bedraagt 695,00 euro.
Meer informatie www.zeilenmetini.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht