Cursus 'werken op een superjacht' in Lelystad op 17 juli

Persbericht
joshua_cursus_syLelystad – Op 17 juli geven wereldzeilers Joshua en Katia een cursus ‘Werken op een superjacht (startsalaris van €2500 p.m.)’ voor jongeren tussen de 20 – 32 jaar.
Trainer Joshua werkte drie jaar als docent & trainer voordat hij in 2011 met zijn jacht Hope vertrok voor een wereldomzeiling. Onderweg schipperde hij diverse luxe jachten en werkte op verschillende superjachten als bemanning. Op de Kaap Verden ontmoette hij Katia die werkte als serveerster. Katia startte op een luxe zeiljacht en werkte op verschillende luxe jachten en superjachten als stewardess.
Na de cursis heeft de cursist genoeg kennis om te gaan werken op een superjacht. De cursist heeft een goed beeld van de superjacht industrie, hoe een superjacht wordt gerund, in welke rol de cursist zou kunnen beginnen, welke stappen de cursist moet zetten en waar de cursist terecht kan om te solliciteren voor werk aan boord van een superjacht.
Bezoekers worden op de cursus verwelkomd met een drankje en hapjes . Kosten: € 99,- per persoon. De cursus vindt plaats op donderdag 17 juli om 18:00 bij Restaurant Aan ut Water in Lelystad.
Meer informatie www.joshandhope.org

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X