Daemes op de Golven & Heeren op het Water lanceert watersport-tvkanaal sloeptv.nl tijdens RAI HISWA 2017

PERSBERICHT
Nieuw-Vennep – Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show op woensdag 8 maart 2017 om 12:00 uur bij stand 1.523 (Hal 1), lanceert uitgeverij Daemes op de Golven & Heeren op het Water het nieuwe online televisiekanaal SLOEPTV. SLOEPTV is gratis toegankelijk voor iedereen die van watersport houdt. SLOEPTV wordt feestelijk ingeluid door Margreet Reijntjes, journalist, jurist en een veelgevraagd dagvoorzitter.
Online sloepgenieten
SLOEPTV is een initiatief van Uitgeverij Daemes op de Golven & Heeren op het Water. Een online televisiekanaal met video’s vol beleving rondom sloepen. Heerlijke korte filmpjes over sloepvaarders, over sloepenbouwers en hun merk, interviews met BN’ers, Piraatjes op het water, jachthavens en nog veel meer! Plus: de leukste series.
Swingend en uniek
Sloepen in bewegend beeld, swingend, soms ontroerend, vaak interessant en altijd leuk. Aanmelden voor dit unieke online kanaal is al mogelijk. Op woensdag 8 maart om 12:00 uur op stand 1.523 (Hal 1) tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show vindt er een spetterend feestje voor de lancering plaats. Proost mee op een prachtig nieuw vaarseizoen! Iedereen met een warm hart voor de watersport is welkom.
Video’s snacken, waar en wanneer je maar wilt
SLOEPTV is kijken op het moment dat het jou uitkomt. Het enige wat je nodig hebt is een desktop, laptop, tablet of mobiel. En misschien ook een beetje goede wifi. En wat kost dat? Helemaal niks! SLOEPTV is gratis.
Meer informatie www.daemesenheeren.nl en www.sloeptv.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X