windverwachting

“Een plezierjacht kopen of verkopen kun je helemaal zelf”

AMSTERDAM – Steeds vaker speelt het internet voor makelaar wanneer we een huis of auto willen (ver)kopen. Maar als het om een boot gaat, zou een jachtmakelaar onmisbaar zijn – vanwege de ingewikkelde procedure. “Onzin”, vindt ondernemer Jort van Sisseren (31). “Ook een plezierjacht aanschaffen of verkopen kun je helemaal zelf.”

Van Sisseren bevindt zich niet op onbekend terrein, want komt uit de jachtbouw en verkoop: “Ik verbaasde me over het conservatieve businessmodel, en het viel me op dat men de perfecte boot steeds vaker via internet zoekt.” Met deze praktijkervaring richtte hij DoeHetZelfJachtmakelaar.nl op. (De Telegraaf Vaarkrant,  www.doehetzelfjachtmakelaar.nl)

1 Bericht

  • Tom Hoekstra

    1 jaar geleden / 11 januari 2021 om 14:45 uur

    Ik heb ook mijn zeiljacht verkocht via internet, een makelaar was niet nodig. Ik heb mezelf van tevoren goed ingelezen. Toch denk ik dat voor sommige mensen een jachtmakelaar een uitkomst is, zij beschikken over veel kennis.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X