Informatie voor de watersporter

Eerste recreatiewoningen Bodelaeke in Giethoorn dit najaar opgeleverd, verkoop bouwfase 3 gestart

PERSBERICHT
Giethoorn – De bouw van de recreatiewoningen op het park Bodelaeke is in volle gang. Inmiddels zijn de eerste contouren van Bodelaeke zichtbaar. Een klein dorpje is aan het ontstaan.
De diversiteit van het plan komt nu al goed in beeld. Inmiddels zijn er diverse type woningen gebouwd waaronder de (Grote) Wiedenwoning, variërend in kleur en met diverse soorten dakbedekkingen van rode en zwarte pannen tot en met een ijsblauwe woning voorzien van een rieten kap. Daarnaast ook de eerste Schiphuiswoningen. Onder de stijlvolle rieten kap schuilt een grote woning, die dankzij fraaie glaspartijen baadt in het daglicht. Opzij – onder het pannendak – een beschutte plek voor uw boot. De planning is dat de eerste woningen dit najaar opgeleverd gaan worden. Inmiddels is gestart met de verkoop van Fase 3.
Het plan Bodelaeke omvat 191 recreatiewoningen, 36 kavels voor het bouwen van een watervilla en 8, twee-onder-eenkap woningen. Daarnaast verrijzen er 15 boothuizen, een jachthaven met 74 ligplaatsen met een clubhuis, een overdekt zwembad, een tennisbaan en enkele groepsaccommodaties. Alle woningen hebben een eigen aanlegmogelijkheid. Vanuit Bodelaeke vaart men naar de Friese Meren, danwel via de Beulakerwijde naar het IJsselmeer.
Meer informatie www.bodelaeke.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht