Elvstrom Sails opent zeilmakerij op werf van Messink Yachting in Enkhuizen

PERSBERICHT
Enkhuizen – ELVSTROM SAILS opent een verkoop-, en servicepunt in Enkhuizen. Op de werf van Messink Yachting, in het hartje van het gezellige Enkhuizen, kunt u hier vanaf 1 juni terecht voor verkoopadvies en onderhoud. U meert de boot letterlijk voor de deur van de zeilmakerij af (maximale diepgang 2,85).
De samenwerking tussen Elvstrøm Sails en Messink Yachting is een logische stap. Gideon Messink (Messink Yachting) en Maxim van Pelt (Elvstrøm Sails) voeren jaren lang samen in het wedstrijdcircuit en hebben een goede vertrouwensband opgebouwd. Een zeilmakerij op de werf van Messink Yachting is een mooie aanvulling op de andere bedrijven die er gevestigd zijn; BROVO Scheepsbouw en Tuned Rigs & Ropes.
ELVSTROM SAILS
Het Deense merk ELVSTROM SAILS is in Nederland sinds 5 jaar succesvol actief in Bruinisse en Koudum (subdealer). In de uiterst moderne zeilmakerij van Elvstrøm Sails ontwerpen en produceren enkele van ‘s werelds beste designers en zeilmakers dagelijks topkwaliteit zeilen voor zeiljachten en -boten over de hele wereld. De kunst om een perfect zeil te maken wordt bepaald door drie criteria: design, materiaal en vervaardiging. Elvstrøm Sails ontwerpt en vervaardigd haar zeilen met de hulp van uiterst moderne design software. Een juiste vertaling van alle details in de reële wereld is hierbij van het grootste belang. Dankzij Elvstrøm Sails’ Epex-technologie, komen designsoftware en realiteit een stap dichter bij elkaar.
MESSINK YACHTING
Messink Yachting is een fullservice jachtservicebedrijf. Dealer van het Italiaanse merk Solaris Yachts en Tofinou. Daarnaast biedt Messink Yachting Jachtservice, onderhoudscontracten, winterstalling en brokerage aan.
Meer informatie www.messink.nl en www.elvstromsails.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X