windverwachting

'Ertussenuit' zeilvakantie op de Waddenzee in het teken van yoga bestemd voor vrouwen of gemengde groepen

PERSBERICHT
zeilenmet_ini_yogaEnkhuizen – Ini Golbach heeft haar hele leven al op het water doorgebracht en is in bezit van het diploma ‘Stuurman Grote Zeilvaart’. Zij chartert als schipper traditionele zeilschepen en organiseert zeilreizen voor groepen op het IJsselmeer, Waddenzee en naar het buitenland.
Sommige van deze zeiltochten staan in het teken van een thema. Vanwege het eerdere succes is het thema van 23-29 juli a.s. voor de tweede keer ‘Zeilen en yoga op het Wad’. Drie dagen (alleen vrouwen) of vier dagen (mannen en vrouwen) of de hele week alleen voor vrouwen.
De vertrekhaven is Makkum in Friesland, omdat het dicht bij de Waddenzee ligt en er zodoende alle tijd overblijft om ten volle van het Wad te genieten. Het maximale aantal deelnemers is tien, een garantie voor genoeg ruimte en rust. Het programma bestaat uit samen zeilen, genieten, ontspannen, en – als het even kan – droog vallen, zorgen voor de inwendige mens en regelmatig tijd voor yoga. Zeeziekte komt op de Waddenzee op een groot zeilschip haast niet voor, dus als dat het enige is wat je nog weerhoudt, waag dan de sprong en kom met ons mee!
Wie boekt vóór 1 april kan deze dagen al beleven vanaf €315,-.
Meer informatie www.zeilenmetini.nl en artikel NHD

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X