eSailing-jachtmakelaar Daan Hamburger vanaf nu ook actief met kantoor in Jachthaven Andijk

PERSBERICHT
Andijk- Daan Hamburger heeft recentelijk het team van eSailing versterkt. En gaat nu vanaf 1 maart jl. onder de naam eSailing Monnickendam-Andijk aan de slag in het gebied Noord-Holland boven het Noordzeekanaal in Jachthaven Andijk, direct gelegen aan het IJsselmeer. Daan is EMCi gecertificeerd en een HISWA qualified jachtmakelaar en werkt op afspraak vanuit de plaatsen Monnickendam en Andijk.

Directeur De Vast van Jachthaven Andijk verwelkomt jachtmakelaar Hamburger op haar haven
Directeur Monica de Vast van Jachthaven Andijk is enthousiast met de komst van Daan Hamburger (eSailing Monnickendam-Andijk). Hiermee vestigt een betrouwbare makelaar zich op ons haventerrein. Kwaliteit en persoonlijke dienstverlening staan bij ons op de haven hoog in het vaandel. En dit onderschrijft Daan Hamburger ook. Een samenwerking die voor alle partijen van meerwaarde is. Want naast en verkoophaven, is het ook mogelijk om eenvoudig het schip te keuren, voor onderhoud aan de kant te zetten tot volledig de boot te laten refitten.
Daan Hamburger is geen onbekende in de watersport. Naast zijn makelaardij is Daan actief voor de KNRM (o.a. de registratie van de reddingsvloot), zit hij in het HISWA bestuur – sectie jachtmakelaars- en is hij getuige deskundige voor de Rechtbank in maritieme zaken. Daan verveelt zich niet snel.
Meer informatie www.jachthavenandijk.nl en eSailing