Informatie voor de watersporter
Evi van Lanschot trotse partner van olympisch kampioen Marit Bouwmeester

Evi van Lanschot trotse partner van olympisch kampioen Marit Bouwmeester

Evi van Lanschot trotse partner van olympisch kampioen Marit Bouwmeester

Evi van Lanschot wordt de nieuwe sponsor van viervoudig wereldkampioen en olympisch medaillewinnaar Marit Bouwmeester in haar reis naar de Olympische Spelen van Parijs in 2024. De zeilster gaat per 2023 haar wedstrijden in de ILCA 6-klasse varen onder de vlag van Evi van Lanschot, de online vermogenscoach van Van Lanschot Kempen.

Marit Bouwmeester is de eerste Nederlander sinds 1936 die goud won met zeilen op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016. Daarnaast is Marit viervoudig wereldkampioen (2011, 2014, 2017 & 2020) en kreeg ze in 2017 de ISAF World Sailor of the Year Award. In oktober van dit jaar keerde zij, na de geboorte van haar eerste kind, terug om in november tijdens het EK zeilen een bronzen medaille te veroveren. Marit werkt vanaf nu toe naar de Olympische Spelen van Parijs.

Evi van Lanschot ziet in Marit Bouwmeester de ideale ambassadeur om het verhaal van de online vermogenscoach te vertellen. Richard Bruens, lid Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen, verantwoordelijk voor Client Management & Origination: ‘Tijdens het EK zeilen heeft Marit met haar bronzen medaille aangetoond zo kort na haar rentree alweer van wereldklasse te zijn. Dat is alleen mogelijk dankzij haar daadkracht, doorzettingsvermogen, een drive om zich steeds te blijven ontwikkelen en haar focus op een ambitieus doel. Deze mentaliteit past uitstekend bij Evi van Lanschot en onze visie op beleggen. Uitstekende voorbereiding, een doel voor ogen houden en visie voor de lange termijn zijn belangrijke overeenkomsten tussen duurzame topsport en beleggen bij Evi. We zijn trots om Marit te kunnen ondersteunen bij haar doelstelling om goud te behalen tijdens de Olympische Spelen in 2024.’

Marit Bouwmeester: ‘Het voelt goed om mij met de steun en het vertrouwen van Van Lanschot Kempen vol te storten op het traject naar het WK zeilen in Scheveningen in 2023 en de Olympische Spelen in Parijs in 2024. Waarbij ik enorm uitkijk naar deze reis en het waarmaken van mijn ambities. Ik ben trots op onze samenwerking en neem de klanten en collega’s van Evi van Lanschot daar graag in mee.’

Over Van Lanschot Kempen Als wealth manager is Van Lanschot Kempen actief in Private Banking, Professional Solutions, Investment Management en Investment Banking. Ons doel is het behoud en de opbouw van vermogen, op een duurzame manier, zowel voor onze klanten als voor de samenleving waar we deel van uitmaken. We zijn een duurzame wealth manager met een lange-termijn focus, dit betekent dat wij proactief streven naar het voorkomen van negatieve impact voor alle belanghebbenden en het creëren van positieve, lange-termijn financiële en niet[1]financiële waarde. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Om het volledige potentieel van onze organisatie voor onze klanten te benutten, bieden we oplossingen die voortbouwen op de kennis en expertise van de hele groep en op ons open architectuurplatform. We zijn ervan overtuigd dat we op een duurzame manier aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen door hen toegang te bieden tot het volledige scala aan diensten en producten binnen al onze bedrijfsonderdelen.

Voor meer informatie: vanlanschotkempen.com

Foto: Anthony Donner

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht