windverwachting

GalleryMaritime en Anne de Kam geven workshop strandvondsten als sieraden van de zee

PERSBERICHT
gallerymaritime_de_kamMiddelburg – GalleryMaritime speelt met de december expositie van schilderijen, beeldhouwwerken en sieraden in op de hartverwarmende momenten van de laatste maand van het jaar 2013.
Met de expositie van sieradenkunstenares Anne de Kam biedt de galerie de gelegenheid om te ontdekken wat de zee, met enige regelmaat, aan unieke geschenken met zich meebrengt. Die geschenken verwerkt Anne tot bijzondere en draagbare sieraden.
Na haar opleiding voor juwelier en edelsteenkundige aan de Vakschool in Schoonhoven heeft Anne enkele jaren bij juweliers en groothandelaren gewerkt. Daarna is zij als zelfstandige kunstenares sieraden gaan ontwerpen en maken. De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor haar en daarin vindt zij materialen met bijzondere kleuren en vormcombinaties.
Tijdens de expositie in GalleryMaritime wil deze kunstenares ook haar kennis uitdragen en anderen inspireren in een Workshop. Wie zich ook eens wil verdiepen in wat strandvondsten als inspiratiebron te bieden hebben, kan zich over de data van de workshop laten informeren via info@gallerymaritime.nl .
Gedurende december zijn er in de galerie moderne maritieme werken in olieverf, aquarel, ets, en beeldhouwwerk van 20 maritieme kunstenaars te bewonderen. Het is de moeite waard om eens binnen te lopen want de expositie is tot en met 2 januari 2014. Komt dat zien, geniet en maak de keuze voor iemand die alles al heeft.
Meer informatie www.gallerymaritime.nl en volg de pijl op pagina Collecties

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X