Gemakkelijk oefenen voor vaarbewijs-examen met Examentraining Klein Vaarbewijs 1 app voor Iphone voor maar 1,99 euro

PERSBERICHT
vaarwinkel_appKVB1Maasland – Met de Examentraining Klein Vaarbewijs 1 kunt u op uw iPhone oefenen voor het examen Klein Vaarbewijs 1. Dit examen doet u als u een Klein Vaarbewijs I wilt halen. Het Klein Vaarbewijs I is onder andere verplicht voor snelle motorboten, waterscooters of bijvoorbeeld jetski’s op de meeste meren, rivieren en kanalen van Nederland en wordt ook vaak gevraagd als u in het buitenland een (snelle) boot of jetski huurt.
De examentraining sluit aan op elk cursusboek en is ook goed te gebruiken naast bijvoorbeeld een (online) cursus. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want de app kost slechts € 1,99 in de Appstore van Apple. Met de app kunt u oefenen op elk moment dat het u uitkomt. Thuis op de bank, als u wacht op de bus of natuurlijk ook aan boord. De examentraining gebruikt geen internet of wifi en bevat een groot aantal oefenvragen. De app gebruikt de toetsmatrijs van de Vamex om onbeperkt oefenexamens samen te stellen. Hoe meer u oefent, hoe beter u de leerstof onthoudt en het geleerde ook kunt toepassen. Gemaakte examens kunt u bewaren en bekijken om te zien welke vragen u verkeerd had. In één blik ziet u welke onderwerpen u nog beter moet bestuderen.
De app geeft feedback na elk examen en helpt uw studievoortgang in de gaten te houden. Door veel te oefenen met deze app gaat u met een gerust gevoel naar het examen. Maar ook als u het Klein Vaarbewijs al lang in uw bezit heeft, is deze app een leuke test. Om te kijken of u alles nog weet en hoe het is gesteld van uw kennis van bijvoorbeeld de meest actuele vaarregels.
De app sluit aan op de meest recente exameneisen en is dé perfecte voorbereiding op het examen Klein Vaarbewijs 1.
De app Examentraining Klein Vaarbewijs 1 vindt u in de Appstore van Apple of ga naar de Appstore op uw iPhone en zoek naar “klein vaarbewijs”.
De app en meer informatie Apple Appstore en www.vaarwinkel.nl