Informatie voor de watersporter

Gezamenlijk presentatie rederijen wereldwijde tallship cruises tijdens Sail Den Helder

PERSBERICHT
Den Helder – De grootste zeilschepen bundelen in samenwerking met de STAN (Sail Training Association Nederland) hun krachten. Bezoek tijdens SAIL Den Helder de actieve stand van de Tall Ships: Stad Amsterdam, Eendracht, Europa, Morgenster, Oosterschelde en Gulden Leeuw. Ontmoet bemanning en kom meer te weten over deze schepen en de reizen die zij maken.

foto’s: zeilhelden.nl

Zeil de wereld rond op Nederlandse Tall Ships
De crème de la crème van de Nederlandse Tall Ships heeft zich, in samenwerking met de STAN, verenigd en presenteert zich tijdens Sail Den Helder onder de naam ‘Hollandse Helden’. Op het evenemententerrein (Rayon 3) te Den Helder wordt een stand ingericht met beelden van de schepen op hun spannende reizen en bijzondere avonturen op zee. U ziet niet alleen de prachtigste foto’s van de schepen op hun verre reizen, maar u kunt ook kennis maken met de bemanning van de schepen en zo meer te weten komen over het meevaren op deze Tall Ships.
Wereldwijd
Niet alle Nederlandse Tall Ships kunnen daadwerkelijk aanwezig zijn in Den Helder. De schepen varen werkelijk de hele wereld rond! U kunt wel mee! Meezeilen op een Tall Ship is een unieke ervaring. U bent niet alleen gast aan boord, maar ook onderdeel van de bemanning. U draait mee in het wachtsysteem en de bemanning vertelt u alles over het zeilen op een Tall Ship. U heeft geen zeilervaring nodig om mee te zeilen naar unieke bestemmingen over de hele wereld zoals de Caribbean, Cuba, Antarctica, Afrika, Schotland en Scandinavië. De focus van de reizen ligt op het ontdekken van bijzondere plekken over de hele wereld, per zeilschip.
Tijdens SAIL Den Helder wordt iedere dag een reis verloot op één van Nederlandse Tall Ships. Is het je droom om eens de wereldzeeën te bevaren? Meldt je dan op de stand van de Hollandse Helden.
Datum: 22 tot en met 25 juni 2017
Tijd: 11:00-23:00 uur (25/6 tot 13.00u)
Locatie: Rayon 3 (tussen Willemsoord en Het Nieuwe Diep)
Meer informatie www.hollandsezeilhelden.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht