Informatie voor de watersporter

HISWA te Water geeft 'de beleving van de watersport' de komende jaren extra aandacht

Driebergen – De HISWA te water gaat zich de komende jaren steeds meer richten op de beleving van watersport in al haar facetten. Dat betekent dat het expositieprogramma uitgebreid wordt met actieve watersporten als kanoën, (kite)surfen, waterskiën, wakeboarden, varen in kleine open zeilboten, catamaranzeilen en duiken.
Daarnaast komen er meer activiteiten op en rond het water waar bezoekers zelf actief aan deel kunnen nemen. De koerswijziging van de HISWA te water is vertaald naar een nieuw campagnebeeld dat in eigen huis ontwikkeld is.
HISWA te water 2011
De HISWA te water 2011 vindt plaats van dinsdag 6 tot en met zondag 11 september.
Het evenement staat te boek als de meest complete in-water bootshow van Europa. Dit vanwege de grote variëteit aan boten en merken uit binnen- en buitenland. Circa 250 exposanten presenteren zo’n 400 nieuwe schepen aan de steigers in Marina Seaport IJmuiden. Nieuw dit jaar is de aandacht voor actieve watersporten als kanoën, (kite)surfen, waterskiën, wakeboarden, varen in kleine open zeilboten, catamaranzeilen en duiken. Daarnaast zijn op de kade de toeleveranciers van nautische producten en diensten te vinden. Op en rond het water vinden diverse activiteiten voor jong en oud plaats.
Meer informatie HISWA en www.hiswatewater.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht