Iedereen kan namen van solozeilers aandragen voor de Shorthanded Awards 2016

PERSBERICHT
Nieuwegein – De jury van de stichting Shorthanded.nl gaat ook dit jaar weer de uitdaging aan om jaarlijkse onderscheidingen toe te kennen. De Shorthanded Awards bestaan uit de Solo Challenge Award en de Doublehanded Award.
De Solo Challenge Award wordt uitgereikt voor de meest bijzondere solo prestatie en de Doublehanded Award gaat naar de boot, de persoon, het team of de eigenaar, die een bijzondere prestatie of prestaties heeft geleverd in het Doublehanded circuit. Een jury van deskundige zeilers bepaalt, aangevuld met suggesties uit het veld, wie de genomineerden zijn en wie de uiteindelijke winnaars worden. De jury van de Shorthanded Awards bestaat dit jaar uit: Sander Bakker (voorzitter), Hans Bouscholte, Erik van Vuuren en Lucas Schröder.
De twee Award’s worden ieder jaar door de stichting Shorthanded uitgereikt. De jury kijkt niet alleen naar resultaat op het podium maar ook naar de prestatie overall en de moeilijkheids’graad’ om überhaupt deel te kunnen nemen aan een bepaalde race (kwalificatie). Tevens telt in grote mate mee, de genomen initiatieven, bijvoorbeeld via de media, die de zeiler(s) genereren, en daarmee andere zeilers en publiek indirect aan te moedigen om ook hun grenzen te verleggen.
Iedereen mag voor deze prijzen zeilers nomineren waarvan hij/zij denkt dat die er voor in aanmerking komen. Uw nominatie, met argumentatie, kunt u nog tot 15 november opsturen naar info@shorthanded.nl
De beste Solo en Doublehanded prestatie, daar draait het om bij de Shorthanded Awards. De awards worden ieder jaar uitgereikt door de stichting Shorthanded met als doel het belonen van Nederlandse zeilhelden en het promoten van het shorthanded zeilen. De prijzen voor 2016 worden op vrijdag 25 november, samen met de verbondsprijzen van de Noordzee Club, uitgereikt in het Huis van de Sport in Nieuwegein.
Meer informatie www.shorthanded.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X