International Paint en Eurol sponsor 'Demoplein' tijdens HISWA Amsterdam Boat Show 2013 in RAI

Amsterdam – Amsterdam RAI is een samenwerking aangegaan met International Paint en Eurol voor de sponsoring van het nieuwe Demoplein op de HISWA Amsterdam Boat Show. De grootste watersportbeurs van de Benelux wordt gehouden van 6 tot en met 10 maart 2013 in Amsterdam RAI.
Doe-het-zelf en onderhoud centraal op het Demoplein
Het Demoplein is tijdens HISWA 2013 de plek bij uitstek voor booteigenaren om zich te informeren over het onderhoud van hun boot. Eurol en International Paint maken het mogelijk het nieuwe plein groots en professioneel op te zetten. Met het Demoplein bouwt de HISWA het succesvolle workshop- en demonstratieprogramma uit dat de afgelopen jaren op het Onderhoudsplein werd verzorgd. Het programma is uitgebreider, professioneler en groter van opzet. De hele dag door komen onderwerpen als timmeren, bouwen, schuren en lakken op interactieve wijze aan bod. Wie meer wil leren over stofferen en aankleden van boten is ook op het Demoplein op de juiste plek.
Eurol voor het eerst verbonden aan de HISWA
Eurol is de enige Nederlandse, onafhankelijke producent van onderhoudsproducten en smeermiddelen als oliën en vetten. Het bedrijf presenteert zich voor het eerst op de maritieme markt met de nieuwe productlijn ‘Eurol Nautic Line’; een breed pakket van in- en outboard smeermiddelen, aerosols en schoonmaakproducten. Daarmee is de aanwezigheid van Eurol een primeur op HISWA 2013, net als het Demoplein waaraan het bedrijf zijn naam verbindt. Taco Sprenger van Eurol: “Het Demoplein op HISWA 2013 biedt ons de ideale gelegenheid om onze nieuwe productlijn inhoudelijke sterk te introduceren”.
International Paint – vertrouwde sponsor
International Paint is al jaren een bekende leverancier binnen de branche en als sponsor van het Onderhoudsplein al een aantal edities verbonden aan de HISWA. De organisatie is wereldmarktleider in het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart en staalbescherming. Dennis Tuijnman van International Paint: “In de samenwerking met de HISWA Amsterdam Boat Show komen de visie van de beursorganisatie en onze wensen als exposant samen. De uitkomst is een aantrekkelijk aanbod en programma voor het publiek. Hiermee dragen we bij aan de totaalbeleving die bezoekers verwachten op deze beurs. We zijn zeer te spreken over de wijze waarop de HISWA-organisatie hierop inspeelt en het evenement elk jaar weer interessanter weet te maken voor zowel publiek als exposanten door de inbreng van de diverse paviljoens en pleinen, het Zeiltheater en vele activiteiten voor de jeugd.”
Meer informatie www.hiswarai.nl