Informatie voor de watersporter

International Yachtpaint en Awlgrip openen trainingscentrum 'Yacht Paint Application Center' in Moordrecht

PERSBERICHT
international_moordrechtMoordrecht – Op donderdag 23 mei is de officiële opening van het YPAC (Yacht Paint Application center) verricht door de heer R. Schueler, Global Yacht Director. Onder het genot van een hapje en een drankje hadden de gasten alle gelegenheid om de faciliteiten van het trainingscentrum in Nederland van de Yacht divisie van AkzoNobel uitgebreid te bezichtigen. Het is wereldwijd het vierde trainingscentrum, na Viareggio in Italië, Southampton in Engeland en Florida in Amerika, waar trainingen gegeven worden voor jachtschilders, voorlieden, (nieuwe) projectmanagers en medewerkers van jachtwerven.
Het nieuwe centrum is dual-branded, International en Awlgrip. De trainingen die gegeven worden bestaan onder andere uit: de voorbereiding en de juiste applicatie van jachtproducten, het aanbrengen van het juiste verfsysteem op de diverse ondergronden, de gezondheids- en veiligheidseisen, het dragen van de juiste beschermingsmiddelen bij het aanbrengen van onze producten. En wellicht het belangrijkste hoe het beste eindresultaat bereikt kan worden.
Het nieuwe centrum is uitgerust met een state-of-the-art spuit-/droogcabine. De cabine is gebruiksvriendelijk, energiebesparend en voor de klanten is alles aanwezig om de lakken goed te kunnen testen. Door de toepassing van ‘hoog frequent verlichting’ is het licht constant en trillingloos. Dit zorgt voor beter zicht, waardoor de spuiter een optimaal resultaat kan behalen. Naast de spuitcabine leverde de firma Wiltec een schuur- en een mengruimte, compleet met lakaanmaak-tafel, afzuiging, compressor ed. Op de eerste verdieping is er een grote vergaderruimte / klaslokaal en een kantine.
Meer informatie www.yachtpaint.com en www.awlgrip.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht