Informatie voor de watersporter

Ithaca Yachts komt met nieuw 40 voets semi custom zeiljacht voor lange afstanden

PERSBERICHT
Utrecht – Het dit jaar door Erik van den Brand opgerichte Ithaca Yachts levert (semi-) custom built zeiljachten, en lanceerde onlangs het eerste ontwerp, de Ithaca 40. Toekomstige eigenaren van een Ithaca jacht kunnen werken vanuit een basisontwerp in aluminium of Woodcore. Met of zonder hefkiel. Hoewel Ithaca Yachts standaard interieur- en deklayouts aanbiedt, is de invulling vrij.
Ithaca Yachts ontwerpt en realiseert zeiljachten vanuit kwaliteit, duurzaamheid, uitstekende vaareigenschappen, snelheid en comfort. Deze uitgangspunten leggen de basis voor een lijn van zeiljachten die zowel esthetisch als in vaareigenschappen – aangrijpt. De Ithaca zeiljachten zijn ontworpen vanuit de filosofie dat het jacht sportieve prestaties levert met een comfort die zich bij uitstek leent voor lange afstanden.
Ithaca Yachts is van mening dat een zeiljacht naadloos moet aansluiten bij de wensen van de eigenaar. Om deze reden biedt Ithaca Yachts de mogelijkheid om een jacht daadwerkelijk persoonlijk te laten bouwen. Ithaca Yachts en de architect (Flamme Yacht Design, www.flamme-yachtdesign.com) werken nauw samen om dit te realiseren. Het resultaat is de Ithaca 40 (12.20m), de eerste van de serie. De Ithaca 50 en 60 liggen op de tekentafel.
Meer informatie www.ithaca-yachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht