windverwachting

iTrailer-patent op boottrailers van TTH Watersport zorgt dat boten altijd zonder instellen op de trailer passen

PERSBERICHT

Het iTrailers© systeem werkt snel en gemakkelijk
Het iTrailers© systeem werkt snel en gemakkelijk
Wieringerwerf – “Omdat wij – in de twintig jaar van ons bestaan – voor onze klanten honderden boten op de kant hebben gehaald voor reparaties, onderhoud en winterstalling moesten wij iedere keer onze trailers opnieuw instellen omdat iedere boot een andere rompvorm heeft; soms is die vlak, soms is dat een diepe V-vorm. Dat kost tijd en is vaak voor een doorsnee watersporter helemaal niet zo makkelijk!” vertelt Nico Dekker, eigenaar en directeur van TTH Watersport in Wieringerwerf.
Ervaring spreekt een woordje mee
“Tijdens de vele jaren dat wij een grote diversiteit aan boten ophaalden speelden wij steeds vaker met het idee om onze eigen trailers zo uit te voeren dat we niks meer in hoeven in te stellen en de boot altijd veilig en goed ondersteund wordt.
Na onze ideeën te hebben vorm gegeven en na veelvuldig testen en aanpassen is het iTrailer© systeem ontstaan dat de gebruiker in staat stelt een boot op de trailer te zetten zonder dat men ook maar iets hoeft in te stellen. De iTrailer© doet het werk!
Snel en makkelijk
“Was je vroeger soms wel twintig minuten bezig om de boel goed af te stellen, met ons nieuwe iTrailers© systeem is de klus voor boten tussen vier en zeven en een halve meter nu binnen enkele minuten klaar! Het enige wat je hoeft te doen is je boot aan te haken en de trailer doet al het werk. Ligt de boot op zijn plaats, dan goed vastzetten en je bent onderweg.”
Hoe werkt het systeem?
In plaats van kielrollen hebben we in het midden van de trailer sets van 2 naast elkaar geplaatste rubberen loopwielen gemonteerd, die door het gewicht en de vorm van de boot naar beneden en aan de zijkant omhoog tegen de romp worden gedrukt. Op dit systeem heeft TTH watersport patent gekregen. De iTrailer© kent drie uitvoeringen, variërend van 8 wielen voor boten van vier tot vijf en een halve meter, 12 wielen voor boten tot zes en een halve meter en 16 wielen voor boten tot zeven en een halve meter. In de laatste versie zijn de loopwielen uitgevoerd met RVS kogellagers voor de meest lichte loop.
Eigen fabricaat
TTH watersport heeft al vele jaren ervaring in verschillende types trailerbouw en gebruikt alleen onderdelen die door de jaren heen hun kwaliteit hebben bewezen. Naast onze standaard trailers bouwen wij ook trailers op maat.
Europees patent
Het Nederlands patent is verleend en TTH heeft een Europees patent aanvraag lopen.
Meer informatie www.tthwatersport.nl, en voorbeelden van trailers met het gepatenteerde systeem

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X