windverwachting

Jetten Yachting haalt opdracht binnen voor 21 meter custom built klassiek motorjacht

PERSBERICHT
jettenyachtingSneek – Jetten Yachting deelt verheugd mee dat haar de bouw is vergund van een volledig nieuw ontworpen 21 meter Custom Built klassiek motorjacht. Jetten werd opnieuw geselecteerd vanwege haar hoge bouwkwaliteit, bouwsnelheid, innovatieve oplossingen en scherpe prijs. Aan deze keuze droeg bij dat de jachtbouwer recent diverse prijzen in ontvangst mocht nemen en erkenning kreeg van de pers als trendsetter en koploper in het segment tot en met 25 meter in de hoogwaardige Nederlandse staal- en aluminium jachtbouw.
Zo concludeerde recent het magazine Motorboot in haar test van de innovatieve Jetten 50 MPC Serie: ‘De voor de titel Europees Motorboot van het Jaar genomineerde Jetten 50 MPC weerspiegelt daarmee misschien wel de toekomst van de Nederlandse staaljachtbouw in Europa’. De werf ervaart dagelijks de positieve gevolgen van deze waardering in de nationale en internationale pers. Zelfs wereldberoemde klanten vinden inmiddels hun weg naar Sneek.
Werner Yacht Design
Theo Werner van Werner Yacht Design uit Volendam werd na een tenderprocedure geselecteerd en gecontracteerd voor het Design en de Naval Architecture van het klassieke motorjacht.
Het klassieke motorjacht
Het jacht wordt uitgerust met twee zuinige en betrouwbare heavy duty motoren. Een Portugese brug, comfortabele overdekte buiten zit met bar, twee masten waarvan 1 met kraaiennest en takel voor de bijboot, een hartvormige spiegel en klassieke raampartijen. Binnen een luxe klassiek interieur met sfeervolle salon, een behaaglijke slaapkamer voor de eigenaren met inloopkasten voor de vrouw en luxe sanitair vervaardigd van hygiënisch natuursteen. Extra ruimte is voorzien voor een weldadige steamroom uitgevoerd in robuust graniet. Het is heerlijk duiken vanaf het zwemplatform. Onderdeks bevinden zich de gerieflijke gastenverblijven en de was-, koel- en vriesruimte. Natuurlijk wordt het jacht voorzien van een bijpassende klassieke tender. De eigenaar kan samen met zijn vrouw het jacht varen, het jacht is eenvoudig te bedienen. Een kapitein met bemanning is niet nodig, echter wel mogelijk indien dit is gewenst.
De actieradius maakt zowel kleine tochten als trans-Atlantische oversteken mogelijk. Het hoogwaardige Climate Control systeem zorgt er voor dat het onder alle omstandigheden prettig en gezond varen en slapen is. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Veiligheid is belangrijk. Alle systemen zijn daarom dubbel uitgerust en voorzien van de beste componenten. De romp is voorzien van een aanvaringschot, waterdichte compartimenten en kan met haar bodemdikte ijsgang aan. Zonnebedden kunnen overal op het jacht in de zon worden neergezet. Bij aangenaam weer kan er buiten lekker geluncht of gedineerd worden, zittend onder de luifel die wordt voorzien van extra verstelbare wind en zonneschermen rondom. Voor meer comfort. Vanaf deze buitenzit kan er genoten worden van elk uitzicht. Deze zit kan omgebouwd worden tot lig plek of lounge corner. Voor een middagdutje of het lezen van een spannend boek. Een bar is ook hier binnen bereik, wanneer verfrissing is gewenst.
Jetten, haar personeel en co- workers verheugen zich zeer op de uitvoering van dit unieke klassieke project. Het design en de engineering worden al onder handen genomen, de bouw start na de zomervakantie en de oplevering staat gepland voor de tweede helft van 2016.
Meer informatie www.jettenyachting.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X