Informatie voor de watersporter

Kaaphoorn Charters breidt faciliteiten op Marina Kaap Hoorn uit

HOORN – Van een rij is in elk geval nog geen sprake. Een groot toilet- en douchegebouw is een nogal opvallende nieuwe verschijning op het terrein van Marina Kaap Hoorn. Op winterse dagen oogt het terrein aan het water nóg ruiger dan normaal. Voor bezoekers valt er momenteel weinig te beleven, maar er is wel degelijk bedrijvigheid. Voorbeeld daarvan zijn de nieuwe sanitaire voorzieningen.

De sanitaire voorzieningen zijn bedoeld voor degenen die met hun zeilboot of zeiljacht aanleggen bij de steiger van Kaaphoorn Charters. Het bootverhuurbedrijf huurt alle ligplekken aan de steiger. De eigen boten van Kaaphoorn Charters liggen aan de steigers en ook bezoekers zoeken er een plekje. ,,Kaaphoorn Charters wilde al langer iets meer service bieden aan klanten. Het loopt goed en ze hebben groeiplannen. Vandaar deze investering.’’ aldus Dennis Meerburg, de gebiedsregisseur van Marina Kaap Hoorn.

Overigens zijn er ook komende zomer 26 ligplaatsen te verdelen aan de steiger. Elk jaar wordt geëvalueerd of er behoefte is aan uitbreiding, maar zover is het nog niet. (NHD, www.marinakaaphoorn.nl, www.kaaphoorncharters.nl)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht