Kuhnle Tours met nieuwe 2014 gids vol vaarvakanties en 10 procent korting op Vakantiebeurs

PERSBERICHT
kuhnle_2014Roermond – Met de Kerst voor de deur en de winter in het vooruitzicht is het heerlijk om te kunnen dromen over de volgende vakanties. U kunt dat vanaf vandaag doen met behulp van de nieuwe brochure van Kuhnle Tours voor het seizoen 2014.
Na afwezigheid van 10 jaar kunt u vanaf het het volgend jaar in Sneek ook weer met onze Kormorans varen. Zonder vaarbewijs kunt u hier de Friese kanalen en leuke havenstadjes ontdekken.
Wilt u liever buiten Nederland op vakantie gaan? In onze nieuwe brochure ziet u in een oogopslag talloze mogelijkheden in Duitsland, Frankrijk en Polen waar mooie en gevarieerde vaargebieden te vinden zijn. Van de wijngaarden in Elzas-Lotharingen tot Berlijn en omstreken of de Mazurische meren in Polen. Wij hebben voor ieder wat wils. Ook in boottypes bieden wij een grote variatie, voor 2 tot 12 personen, van plezierig comfortabel tot luxe. Een boot van uw gading is er zeker bij.
Op het gebied van de scheepsbouw zijn er ook ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld onze eerste rolstoelvriendelijke vakantieboot. Deze boot heeft geen trappen (uitgezonderd naar het zonnedek), een aangepast bed, bredere deuren en is gelijkvloers. Deze Febomobile is te boeken in Duitsland voor een vaarvakantie op de Mecklenburgse meren.
Tenslotte willen wij u informeren tijdens welke beurzen ons team u persoonlijk te woord kan staan:
– Vakantiebeurs Utrecht: 15 – 19 januari Hal 7, stand C 109*
– BOOT Düsseldorf: 18 – 26 januari Hal 13, stand D 57/59
In Düsseldorf kunt u een van onze boten niet alleen van buiten maar ook van binnen bekijken.
*Wanneer u tijdens de komende vakantiebeurs een boot reserveert ontvangt u een vroegboekkorting van 10%* (*vraag naar de voorwaarden)
Meer informatie www.kuhnle-tours.nl