windverwachting

La Mare Houseboat toont op Boot Holland een varend tweede huis waarmee je zomer en winter van water en natuur kunt genieten

PERSBERICHT
Hattem – Wat een houseboat nu precies is…? Zie het als uw eigen thuis. Varen en de natuur beleven met al het comfort zoals u thuis gewend bent. Alles geheel gelijkvloers. Doordat houseboats volledig selfsupporting zijn vaart u eenvoudig naar de mooiste plek midden in de natuur. Hier kun je beleven, genieten en ontspannen voor langere of korte tijd.

Motorboot – varend zomerhuis – varende caravan – drijvend chalet – loft – pied à terre – winterverblijf – studentenwoning – Bed & Breakfast – investeringsobject… de houseboat is het allemaal!

Door de geringe diepgang van een houseboat kunt u haar neerleggen op plekken waar u, net als veel anderen, nog nooit geweest bent. Net buiten die mooie rietkraag, uw eigen mooiste stukje natuur. Voor anker of met spudpalen ligt u precies daar waar het goed toeven is. Zonnen, zwemmen, luisteren, vissen, varen, genieten, net wat u maar wilt. Nog even een boodschap doen, of ergens een hapje eten? De houseboat is een CE-gecertificeerd pleziervaartuig en mag als zodanig overal afmeren.
In vergelijk met een traditioneel motor- of zeiljacht heeft u op een houseboat veel meer vrijheid, heel veel meer vierkante meters woonplezier en meer comfort. Dit alles tegen ongeveer 50% van de aanschafprijs. Wie zou dit nou niet willen?
Het hele jaar rond
Winterklaarmaken is voorgoed verledentijd. De houseboats zijn volledig winterhard waardoor winterklaarmaken niet meer nodig is. Sterker nog, u kunt het hele jaar door genieten. Vanuit uw jachthaven kunt u uw mooiste stukje natuur in alle 4 jaargetijden beleven. De tanks zijn voorzien van verwarming en door de 8 cm dikke schuim-isolatie is het ook in de winter heerlijk vertoeven. Inmiddels varen er al vele houseboats in Finland, ook in de winter, zonder problemen. Als het daar kan, dan kan het dichtbij huis natuurlijk ook!
Onderhoudsvrij
De houseboats zijn volledig onderhoudsvrij. Door het gebruik van hoogwaardige kunststof-materialen, polyethyleen drijvers en een verzinkt stalen-frame is de houseboat geheel onderhoudsvrij. Af en toe een schoonmaakbeurtje en het motoronderhoud is alles wat er moet gebeuren. Met een houseboat heeft u dus geen hoge kosten meer voor winterklaarmaken, schilderen, poetsen, antifouling, etc. etc.
Buy & Charter
U kunt natuurlijk de houseboat alleen voor uzelf aanschaffen, maar wat is er nou mooier dan op de dagen dat u geen gebruik maakt van uw houseboat een rendement te behalen op uw investering. U investeert in een houseboat om te verhuren voor charter en/of Bed en Breakfast. Wij verzorgen voor u de juiste ligplaats, de verhuur, het onderhoud, de schoonmaak etc. in ruil voor een kleine vergoeding ontvangt u vervolgens rendement op uw investering. Dit kan zomaar oplopen tot 8%. Waar spaargeld op de bank tegenwoordig geld kost kunt u dus met een houseboat én zelf genieten én uw vermogen doen renderen.
La Mare Houseboat op Boot-Holland
La Mare bouwt uw Houseboat, geheel naar uw eigen wensen, 1-2-3 slaapkamers, met luxe keuken en badkamer, van 9.00 tot 15.00 meter, van 18 tot 61 M2 woonruimte, vanaf € 35.950,–. De La Mare Apartboat wordt als PRIMEUR tentoongesteld tijdens a.s. Boot-Holland. Deze beurs vindt plaats van 9 tot en met 14 februari. U vindt ons on de Friezenhal, stand 5006.
Meer informatie www.lamarehouseboats.nl en www.boot-holland.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X