123 stickers

Laatste klassikale avondcursussen Vaarbewijs 1 en 2 voor het vaarseizoen 2019

Breda, Etten-Leur en Roosendaal – Wie dit seizoen wil varen mét een geldig vaarbewijs, kan voor Vaarbewijs 1 op maandag 3 juni te Etten-Leur en op donderdag 6 juni in Roosendaal terecht, 4 avonden € 145,-. Vaarbewijs 2 dinsdag 4 juni te Roosendaal, 5 avonden € 155,- Bij examenopleider Yachtconsult.com. Dan beginnen de cursussen. Het is uiteraard wel zaak snel in te schrijven.
Waarom een klassikale?
Omdat de cursusstof redelijk ingewikkeld is en ook met o.a. veel vaktermen die in de watersport gebruikelijk zijn – maar niet in het dagelijkse leven! Kijk maar eens op de site van de examen instantie (zie onderaan). Helaas zonder uitleg! Ook interessant zijn de struikelblokken die de VAMEX registreert.
Tijdens de les geeft een docent met ruim 25 jaar ervaring in vaarbewijscursussen en praktijk cursussen direct uitleg daarover. Hij weet waar veel nieuwe watersporters problemen mee hebben tijdens de cursus. Wanneer u dat zelf moet uitzoeken, kost dat veel tijd. Er gaat er ook veel tijd zitten in het leren begrijpen van de vraagstelling van de VAMEX. Ook daar wordt tijdens de cursussen veel aandacht aan gegeven.
Vier Vaarbewijs 1 of vijf avonden Vaarbewijs 2 is de beste keus om u goed voor te bereiden op het examen. Het neemt tijd om de uitgebreide cursusstof van Vaarbewijs 1 en 2 op een begrijpelijke wijze uitgelegd te krijgen en te begrijpen. Men moet daarna wel de lesstof, vragen en uittreksels nog een keer goed doornemen.
Na de cursus bij Roland Sterker gaat u sterker naar het examen.
Op de website www.yachtconsult.com leest u meer informatie. De Marifooncursus start op 14 juni. Spoedcursus Vaarbewijs 1 op 15 juni.
Het is ook mogelijk op eigen locatie een cursus te volgen, privéles, met een groep vrienden of in samenwerking met een watersportvereniging. Neem daarvoor contact op met Roland Sterker tel. 06-53 62 32 31 (rs@yachtconsult.com)
Meer informatie www.yachtconsult.com, begrippenlijst VAMEX (PDF), vaarbewijs struikelblokken (PDF)