Informatie voor de watersporter

Majac Watersport in Sneek biedt nieuwe ligplaatsen in Friesland met directe toegang tot Houkesloot en Sneekermeer

PERSBERICHT
Sneek – Per augustus 2012 zijn er in de haven van Majac Watersport op it Ges in Sneek, 20 nieuwe ligplaatsen beschikbaar. Vanaf deze locatie vaart men zonder belemmeringen de Houkesloot en het Sneekermeer op. Majac Watersport is al actief in de jachtmakelaardij en het onderhoud van zeil- en motorboten. De verhuur van ligplaatsen is een nieuwe activiteit van het Sneker bedrijf.
A1 locatie
Majac Watersport is gesitueerd aan het begin van watersport-bedrijventerrein it Ges in Sneek en heeft een goede bereikbaarheid per auto. Vanaf de Houkesloot is de haven bereikbaar met staande mast. Het Sneekermeer ligt op 10 minuten varen en op een afstand van 5 minuten varen is de binnenstad van Sneek bereikt.
Jacco Willemsen van Watersportbedrijf Majac: “Tot nu verhuurden we eigenlijk geen ligplaatsen, maar daar krijgen we toch steeds meer vraag naar. De faciliteiten voor de ligplaatsen hadden wij hier al en omdat wij een fulltime monteur in dienst hebben, kunnen we de ligplaatshouders net even wat meer service bieden”.
Naast deze service is het gebruik van douches en toiletten gratis, is er gratis draadloos internet aanwezig en biedt Majac de mogelijkheid voor winterstalling in de hal en buiten.
Op het afgesloten terrein is gelegenheid tot parkeren voor ligplaatshouders.
Meer informatie op www.majac.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht