Meezeilen in Griekenland is een zeilvakantie waarin je kunt zeilen, ontmoeten, ontdekken én relaxen

PERSBERICHT
Landsmeer – Meezeilen in Griekenland… als een Griekse god! Griekenland is de bestemming voor zeilvakanties binnen Europa. Het is relatief dichtbij en toch totaal uniek. Zeil mee op de Middellandse Zee voor de idyllische kust en vele prachtige eilanden van Griekenland. Geniet van de zon, zee, de gastvrije lokale bevolking en alles wat dit goddelijke land te bieden heeft.

foto: Zeilnet
foto: Zeilnet

Als meezeiler kun je genieten van al het goede wat een zeilvakantie te bieden heeft. Heerlijk relaxen op het dek of de ervaren schipper een handje helpen met bijvoorbeeld het hijsen van de zeilen. Jij bepaalt. Het is jouw zonnige meezeilvakantie!
Griekenland is meer dan zeilen alleen
Zomaar een greep uit de talloze mogelijkheden van deze zeilbestemming: slenter zorgeloos over gezellige boulevards of wandel zonder benul van tijd door oeroude olijfgaarden. Bezoek imposante bouwwerken uit de Griekse oudheid daar waar onze moderne beschaving zijn oorsprong vond. Geniet van de rijke Griekse keuken in één van de vele sfeervolle authentieke restaurantjes. Stap aan boord, zeil mee en beleef een zorgeloos mythisch zeilavontuur!
Meezeilen met onze meezeilvakanties, al jaren een begrip
Als meezeiler kom je lekker ontspannen aan op de bestemming. Je wordt op de boot ontvangen door één van onze ervaren schippers. Op de eerste middag/avond maak je kennis met de andere meezeilers van deze zeilvakantie. Hoe groot de groep is hangt af van het type boot, maar varieert van 5 tot 8 deelnemers per zeiljacht dat meezeilt.
Zeilervaring is niet nodig
Meezeilen is vooral vakantie. En je hebt voor deze zeilvakantie geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij. Maar als je gewoon op het dek wilt relaxen is dit geen probleem. Je hebt immers een vakantie geboekt.
Zeilgebieden Griekenland
We varen in Griekenland in twee zeilgebieden: zeilgebied Athene en zeilgebied Lefkas.
In beide gebieden meer je aan in een aantal van de talloze typische haventjes omgeven met gezellige terrasjes en de kenmerkende witte huisjes met blauwe vensters. Je kunt zwemmen en snorkelen in glashelder water. Voor de deelnemers die de smaak te pakken hebben gekregen van het meezeilen hebben onze schippers een extraatje in petto: een nadere introductie in de geheimen van het zeilen met de wind.
Meer informatie www.zeilnet.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X