windverwachting

Mercury lanceert VesselView Mobile-app vol meters voor meer controle over motor, elektrisch systeem én gebruiker

PERSBERICHT

Amsterdam, Verviers (België) – Mercury Marine, de wereldleider op het gebied van scheepsaandrijving en -technologie, kondigt met plezier aan dat de VesselView Mobile-app nu gratis kan worden gedownload van de App Store en Google Play in bijna alle landen van de Europese Unie. De VesselView Mobile-app is beschikbaar voor mobiele iOS- en Android-toestellen, zoals smartphones en tablets, en legt gebruikers de digitale SmartCraft®-gegevens van hun boot direct in de palm van hun hand. Het product won onlangs ook een prestigieuze IBEX-innovatieprijs.
De VesselView Mobile-module kan worden aangeschaft via het Mercury-dealernetwerk. Het product kan worden gebruikt met alle Mercury SmartCraft-compatibele motoren van 40 pk en hoger die sinds 2003 zijn gebouwd. Eén module ondersteunt toepassingen met één tot vier motoren.
VesselView Mobile maakt deel uit van Mercury Marines ecosysteem van technologieën.
SmartCraft® is een volledig geïntegreerde suite van digitale technologieën, met onder meer meters, sensoren, scheepssystemen en computergestuurde voorzieningen voor gebruik op het water die gebruikers meer controle over de aandrijfinrichtingen en de elektrische systemen van hun boot geven. Met de VesselView Mobile-app van Mercury Marine kunnen gebruikers de SmartCraft®-motorgegevens nu op het scherm van hun mobiele toestel aflezen. De app bevat ook handige, nieuwe functies, zoals brandstofgegevens, herinneringen voor onderhoud, kartering, prestatieoverzichten en diagnose van storingscodes.
VesselView Mobile maakt het voorbereiden en het doorbrengen van een dagje op het water makkelijker, veiliger en leuker, omdat gebruikers de volgende zaken vanaf hun mobiele toestel kunnen volgen:
• Maak een verbinding met het SmartCraft®-gegevensnetwerk in uw boot vanaf uw mobiele iOS- of Android-toestel via BLE (Bluetooth Low Energy 4.0)
• Bekijk SmartCraft®-motorparameters zoals bedrijfsuren, brandstofverbruik, watertemperatuur, accuspanning, toerental, enz. (de beschikbare parameters zijn specifiek voor elke motorreeks).
• Haal diagnostische informatie over storingscodes op, zodat u weet of de storing dringend is of bij terugkeer in de haven kan worden verholpen.
• Brandstofbeheer verstrekt nauwkeurige informatie over het brandstofverbruik, de resterende brandstof en vaartijd en de afstand die nog kan worden afgelegd als de gebruiker de toegevoegde brandstof via de app invoert.
• Zoek uw dichtstbijzijnde Mercury Marine-dealer
• Haal informatie over nuttige plaatsen op voor het gebied waar u vaart, zoals tankstations, restaurants en nog veel meer
• Registreer een moment op het water voor later gebruik
• Raadpleeg checklists in verband met uw levensstijl als schipper
• Ontvang herinneringen voor onderhoud en raadpleeg geschiedenislogs van onderhoudsgegevens.
Op de VesselView Mobile-app van Mercury Marine, die in eerste instantie alleen in het Engels zal worden uitgebracht, beschikken de gebruikers ook over een webbased account. Zo wordt voor hen en hun favoriete dealer een nog diepere band met hun boot gecreëerd.
Nog tijdens dit eerste kwartaal van 2017 zal de app worden geüpdatet voor ondersteuning van meerdere talen en metrische meeteenheden.
Meer informatie www.mercurymarine.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X