123 stickers

Mercury Marine toont in Miami vier nieuwe motoren, waaronder krachtigste ooit geproduceerd

PERSBERICHT
mercury_2015Florida (VS) – Mercury Marine, wereldleider op het vlak van commerciële en recreatieve scheepvaartmotoren en -technologie lanceert vandaag vier nieuwe motoren op de Miami International Boat Show in Miami Beach, Florida.
Mercury Verado 350 buitenboordmotor
De Verado 350 is de krachtigste motor in de hoogwaardige reeks van Mercury met supercharged viertaktbuitenboordmotoren van vier en zescilinders met een bereik van 150 pk tot 350 pk. Gebouwd op de beproefde Verado supercharged in-lijn zescilinderbuitenboordmotor biedt deze Verado 350 ongeëvenaarde snelheden en prestaties zonder in te leveren op de duurzaamheid en het brandstofverbruik bij kruissnelheden.
Mercury 4,5 liter, 200 pk met hekaandrijving
De 4,5 liter, 200 pk met hekaandrijving werd ontworpen en geproduceerd in het hoofdkantoor van Mercury Marine in Fond du Lac, Wisconsin. De 4,5 liter, 200 pk is gebaseerd op de 4,5 liter, 250 pk met hekaandrijving die in mei 2014 werd gelanceerd door Mercury.
Mercury Verado 400R
Met maar liefst 153 pk per liter is de nieuwe Mercury Racing Verado 400R buitenboordmotor de krachtigste buitenboordmotor voor de consumentenmarkt ooit geproduceerd door Mercury. Hij bezit bovendien de beste vermogen/gewicht-ratio van alle viertaktbuitenboordmotoren in dit segment dankzij een aantal verbeteringen aan het beproefde 2,6 liter Verado-platform. Deze krachtpatser is ontworpen als aanvulling op de nieuwste generatie lichtgewicht, high-performance glasvezel en RIB deep-V en center-console boten.
Mercury Racing 1550 met hekaandrijving
De nieuwe QC4v 1550 met dubbele kalibratie en hekaandrijving van Mercury Racing is ontworpen voor racing gebruik en voor wie op zoek is naar de kick van een speedboot met 1550 pk en met de mogelijkheid om met 1350 pk te varen op benzine met een lager octaangehalte. De moter beschikt over een geavanceerd besturingssysteem waarmee de bestuurder het motorvermogen kan veranderen via een elektronische sleutel. De elektronische sleutel voor Race maakt van deze motor een onvervalste high performance motor 1550 pk levert op 112 AKI-brandstof (Anti-Knock Index). De elektronische sleutel voor Pleziervaart wordt geselecteerd wanneer er rustig gevaren moet worden en zorgt voor 1350 pk op 98 RON pompbrandstof. Beide brandstofkalibraties bieden maximale koppel en efficiëntie en zijn ontworpen voor optimale prestaties van de motor op elk vermogensniveau.
Meer informatie www.mercury-marine.eu

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X