Multihull-verhuur: Nu kun je in Nederland ook nieuwe Dragonfly 28 en Corsair Pulse trimarans huren bij Waterland Yacht Charter

PERSBERICHT
Monnickendam – Waterland Yacht Charter voegt met de verhuur van trimarans voor komend seizoen een nieuw segment aan haar bestaande vloot van Dehlers en X-Yachts toe. Er komen twee nieuwe tri’s naar Monnickendam: de Dragonfly 28 Touring en de dagzeiler Corsair Pulse 600.

(Foto’s Dragonfly / Corsair Marine)

Vanuit de verhuur van haar sportieve J/70’s kwam vaak de vraag naar een snel zeilende cruiser of dagboot. Met deze trimarans in de vloot vult Waterland Yacht Charter de groeiende vraag naar het huren van multihulls in. Om zowel voor een dag als meerdere dagen comfortabel, maar sportief en snel onderweg te kunnen zijn, is de keus gevallen op de zeer populaire Dragonfly 28 Cruiser. Met vier slaapplaatsen is dit een uitstekende familieboot.
Voor de dagverhuur is er gekozen voor de Corsair Pulse 600.
Over de Dragonfly 28
De sensatie van de Dragonfly 28 is spectaculair: met gemak worden snelheden behaald van 14 knopen en dat terwijl het schip rechtop vaart en van alle gemakken is voorzien! De boot heeft een ruime kuip, praktisch ingerichte kajuit en de eenvoudig inklapbare drijvers. De Dragonfly 28 zeilt als een open boot, maar is juist door de grote stabiliteit ook uiterst comfortabel. Alle vallen en trimfuncties zijn vanuit de kuip te bedienen, wat het varen met de Dragonfly 28 tot een geweldige ervaring maakt. Buiten is de Dragonfly 28 slank; van binnen biedt ze veel ruimte. Er zijn vier slaapplaatsen, een ruime salon en veel praktische bergruimte, o.a. inde beide drijvers. Om ook in voor- en najaar comfortabel te zeilen is ze voorzien van een Webasto verwarming.
De Dragonfly 28 van Waterland Yacht Charter is uitgerust met een Elvstrom zeilenset en een gennaker voor op de ruimere koersen.
Daarnaast is de boot uitgerust met alle apparatuur om ook op de Wadden en langs de oordzeekust te kunnen varen.
Over de Corsair Pulse 600
Voor een dagje ongecompliccerd zeilen met een multihull, intussen varend met een snelheid van 14/16 knopen: de ultieme fun factor!
De Corsair Pulse 600 kan solo worden gevaren of met een bemanning van max 4: een kleine buiskap biedt ruimte voor proviand en kleding.
Training en ervaring
Huur van beide schepen is mogelijk na het volgen van een Dragonfly/Multihull Training of met aantoonbare zeilervaring.
Over Waterland Yacht Charter
Opgericht 4 december 1985, bestaat Waterland Yacht Charter in 2019 34 jaar. Al meer dan dertig jaar zijn wij een begrip binnen de watersportsector. Ons motto is: sportief zeilen en riant vakantie vieren!
Vanuit Jachthaven Waterland in Monnickendam verhuren wij een hele serie Dehlers (25 tot 38 voet) X-Yachts (34 tot 40 voet). Daarnaast hebben wij voor dagverhuur een vloot J/70’s (7 stuks), twee Fox 22’s en twee J-22’s. Onze verhuurvloot is sportief, comfortabel en uitdagend. In 2018 heeft Waterland Yacht Charter de vloot drastisch vernieuwd en vier van de allernieuwste Dehler types (34 + 38) aangeschaft.
Waterland Yacht Charter is onderdeel van Waterland Monnickendam. Hierin zijn ook Waterland Sail Training en Jachthaven Waterland ondergebracht. Waterland Sail Training is een CWO/ISAF en HISWA-SWO erkend instituut voor zeilopleidingen.
Jachthaven Waterland beschikt over uitgebreide en moderne faciliteiten, waaronder een 20 tons kraan, mogelijkheden voor winterberging, picknickplaatsen, appartementen “slapen op de haven”, een speeltuin, modern (gratis) sanitair, wasserette en gratis wifi. Voor de wedstrijdzeiler beschikken wij over een geijkte boot-weeg inrichting.
Waterland is ook aanwezig van 19 tot 27 januari op BOOT Düsseldorf, Hal 14 stand 14/12
Meer informatie www.waterlandyacht.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X