Nationale Sloepenshow in Lelystad breidt op 21 en 22 juni 2014 uit met Nationale Motorbootshow

PERSBERICHT
nat_sloep_motorboot_2014_2Lelystad – Op 21 en 22 juni 2014 vindt de ’14de Nationale Sloepenshow’ en de ‘1ste Nationale Motorbootshow’ plaats in de Bataviahaven in Lelystad. De Sloepenshow is een niet meer weg te denken jaarlijkse show die zijn functie in de promotie en marketing van het product sloepen heeft bewezen. De Nationale Sloepenshow kan al jaren rekenen op een zeer gericht publiek.
Die gerichtheid is ook uitgangspunt voor de Nationale Motorbootshow.
De Motorbootshow gekoppeld aan de Sloepenshow toont het logische vervolg op de sloep. De motorboot tot een lengte van ca. 10-11 meter is veelal het instapmodel vanuit de sloep. Bouwers en dealers van deze motorboten hebben ons al eerder benaderd met het verzoek de sloepenshow open te stellen voor hun motorboten. Motorboten tot ca.10 meter komt men nu nauwelijks nog tegen op de andere ‘droge of natte’ bootshows.
De Nationale Motorbootshow biedt werven nu de mogelijkheid hun product te presenteren aan een gericht publiek. Het unieke karakter van de Nationale Sloepenshow is dat het een echte informatie en (ver)koop show is. Dit unieke karakter zal ook voor de Nationale Motorbootshow doelstelling zijn.
Tijdens de show in Lelystad is proefvaren volop mogelijk. En de toegang voor bezoekers is gratis. De Nationale Motorbootshow biedt werven de mogelijkheid ook in economisch zwaardere tijden in beeld te blijven, zonder al te hoge kosten. En direct in contact te komen met een nieuwe doelgroep: de sloepvaarder, die een volgende stap wil zetten naar meer comfort en luxe.
De Stichting Watersportweekend is organisator van de show en werkt zonder winstoogmerk. Met de centrale ligging en de hoogwaardige facilitaire voorzieningen heeft de Bataviahaven de reputatie de perfecte haven voor een ‘natte bootshow’ te zijn.
Meer informatie www.nationalesloepenshow.nl en www.nationalemotorbootshow.nl