windverwachting

Nauta Maritiem neemt fabriek van polyester sloepen in Thailand over en bouwt Spirit Tenders nu in eigen beheer

PERSBERICHT
Zoeterwoude-Rijndijk – Nauta Maritiem heeft de fabriek in Thailand, waar de prachtige Spirit Tenders worden gemaakt, overgenomen. De productie van de Spirit Tenders is in volle gang. De modellen worden nu met zorg in eigen beheer gebouwd. Het woord spirit is nog nooit zo toepasselijk geweest. Ook internationaal is Nauta Maritiem ontdekt met zijn Spirit Tenders. Dealerschappen in Frankrijk, Engeland en Dubai liggen in het verschiet.
PROFESSIONEEL
Het team bouwers aan de boten van Nauta Maritiem in Thailand, is samengesteld uit plaatselijke vaklui die hun ervaring hebben opgedaan in de hout- en polyesterbouw. Deze ongeveer twintig man staan onder leiding van een Engelse voorman met ruim 25 jaar ervaring in polyesterbouw. Hij heeft dit professionele team vakkundig opgeleid, gebruikmakend van de al aanwezige expertise.
SAMENWERKING
Het werken met de lokale bevolking biedt meerdere voordelen. Het levert de regio werkgelegenheid op en de economische ‘boost’ maakt de streek welvarender. Bovendien kun je eerlijk gebruikmaken van de expertise en kennis die daar al aanwezig is. Verder wordt het hele proces begeleid door een Nederlandse projectleider. Deze samenwerking levert een prachtig product op. Nauta Maritiem vliegt regelmatig naar Thailand om de voortgang en ontwikkeling op de voet te volgen.
Meer informatie www.spirit-tenders.com en www.nautamaritiem.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X