Nautica Watersport Sneek dealer van serie RIB-merken en maakt 'flexvaren' mogelijk voor zeilboten, motorboten en RIB's

PERSBERICHT
Sneek – Nautica Watersport heeft onlangs dealerschappen gekregen van een aantal Rib- en Rubberbootmerken. Dit zijn Valiant, 3D Tender, Narwhal, Talamex en Novurania.
In 2016 heeft Nautica Watersport een nieuw bedrijfspand aangekocht aan de Hendrik Bulthuisweg 10 te Sneek, op watersport gebonden bedrijventerrein “It Ges”. Dit pand heeft een prachtige showroom. Naast de verhuur van motorboten binnen ons zusterbedrijf Nautica Yacht Charter en de bouw van de Staaldus Kotterjachten en EastCraft composietboten gaat Nautica Watersport nu ook Ribs en Rubberboten verkopen en leveren de service en het onderhoud voor deze boten. Tevens starten wij met de verkopen van buitenboordmotoren, van met name het merk Mercury, en trailers van het merk i-Trailer.
Met het binnenhalen van de genoemde merken heeft Nautica Watersport een stevige basis voor de verkoop van Ribs en rubberboten. Er is een ruime keuze te bezichtigen in de showroom. De merken Valiant en Narwhal vullen elkaar goed aan. 3D Tender is in Nederland nog onbekend, maar in Zuid Europe, met name Frankrijk een groot merk. De boten onderscheiden zich door de zeer gunstige prijs met een top kwaliteit product. De boten van Novurania zijn van ongekende kwaliteit en bevindt zich in het absolute topsegment van de Rib en Tender markt.
Ook is Nautica Watersport gestart met een systeem, genaamd “Flexvaren” voor mensen die wel een boot willen aanschaffen, maar door het veelal gebrek aan tijd om deze boot optimaal te gebruiken mede eigenaren zoeken om zo de kosten en het genot te delen. Dit systeem staat open voor reeds bestaande eigenaren van een schip die mede eigenaren of vaste huurders zoeken en voor mensen die wel een boot willen kopen maar daarvoor mede eigenaren zoeken.
Dit regelt Nautica Watersport voor alle soorten boten, dus motorboot, zeilboot of zelfs een rib. Ook is er een mogelijkheid voor bijvoorbeeld zeilverenigingen om het gebruik van de benodigde Ribs te delen om zo de kosten en de zorg te verminderen. Dit geldt ook voor zeilscholen. Nautica Watersport neemt de zorgen voor het schip en de planning volledig over en de “eigenaar” hoeft alleen maar te genieten van zijn of haar schip.
Meer informatie op www.nauticawatersport.nl en www.nauticayachtcharter.nl