windverwachting

Nautische decorating huisje-bootje-beestje.nl op 13 juni op Woerdense Havendagen en Shantyfestival

Den Haag, Woerden – De nautische online winkel ‘huisje-bootje-beestje’ heeft een uniek assortiment nautische decorating. Van vele soorten gordijnen met een maritiem element en kussens op maat in de zelfde sfeer tot alle mogelijkheden de kinderkamer in te richten alsof de kids op het strand slapen. Natuurlijk los van alle nautische decoratieve snuisterijen.
Bij uitzondering kunt u op een beperkt aantal maritieme dagen, de spullen ook zelf ‘eerst zien en voelen’. De eerstvolgende is die van de Woerdense Havendagen op zaterdag 13 juni.
Langs de haven en Emmakade boten en schepen bekijken, meevaren op de Jan De Sterke. Genieten van draaiende scheepsmotoren en tal van oude ambachten. Tegelijkertijd is er een streek- en kaasmarkt.
Er is veel vermaak op en langs het water. Trekwedstrijden met opduwers in de haven. Tijdens het shantyfestival zullen zeven shantykoren op zes verschillende podia optreden. De combinatie staat garant voor een muzikaal water-en-boten festijn voor jong en oud. En natuurlijk een mooie kans de unieke maritieme accessoires, decorating en nautische gordijnstoffen van Huisje Bootje Beestje te ontdekken!
Meer informatie www.huisje-bootje-beestje.nl en www.koorbravour.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X