Nieuw in Roermond: een elektrische sloep huren bij Watersportschool Frissen

Persbericht
watersportschoolRoermond – Direct aan het begin van het vaarseizoen heeft Watersportschool Frissen haar elektrische verhuursloepen in gebruik genomen. Daarmee introduceert zij een nieuwe eenvoudige huurmogelijkheid voor Roermond en omgeving. Elektrisch varen is de nieuwe manier van milieu verantwoord watersporten. De sloepen geven een eenvoudige instap in de watersport en maken varen bereikbaar voor iedereen.
De Provincie Limburg heeft met Het Nautisch Programma van Eisen de ambities voor de regio Maasplassen vastgelegd. Watersport moet veel meer dan nu een onderdeel worden van de regiobeleving. De Provincie Limburg besloot deze nieuwe doelgroep aan te moedigen en stelde een subsidie beschikbaar.
Eén van de eerste klanten heeft duidelijk genoten en verwoorde dit als volgt: “Is relaxed en chill doordat je volop kunt genieten van de “stilte” tijdens een boottocht op de elektrosloep”. Dus naast het bedieningsgemak kunt u tijdens de vaart fluisterstil genieten van uw gezelschap én de mooie omgeving.
Ter introductie organiseert Watersportschool Frissen op woensdag 6 mei tijdens de Nationale Zeildag het “Uurtje varen”: na een korte uitleg vaart u zelfstandig een ronde om het eiland Hatenboer. Er passen maximaal 8 personen op de sloep. Voor de kinderen zijn zwemvesten beschikbaar en een verrekijker met waterkaart waarmee ze tijdens de tocht watervogels, natuur en andere objecten kunnen spotten.
Meer informatie www.watersportschool.nl