windverwachting

Nieuwe elektrische M450E sloep van Oranje-lijn Maritiem: ruimer, stiller, sneller en betaalbaar

PERSBERICHT
oranjelijnAmsterdam – Na de beproefde M530E brengt Oranje-lijn Maritiem in Amsterdam nu ook de M450E (4,58×2,15m) uit. Deze 100% duurzame aluminium sloep is speciaal ontworpen rondom het eigen krachtige elektrische inboard motorsysteem, met een 2,5KW Waninge elektromotor. De compacte krachtpatser is door haar robuuste bouw bij uitstek geschikt voor (Amsterdamse) grachten en meren.
De elektrische sloepen van Oranje-lijn Maritiem hebben een eenvoudige bediening, vragen vrijwel geen onderhoud, zijn stil en je hebt geen vaarbewijs nodig om ermee te kunnen varen. Na het starten kunt u direct wegvaren en genieten.
Uitstekende vaareigenschappen
De zelflozende romp is speciaal ontworpen voor elektrisch varen. Met de krachtige aandrijving zijn de Oranje-liners uitstekend manoeuvreerbaar, ook met minder gunstige weersomstandigheden of bij drukte op de grachten. De stuurman heeft achter het stuurwiel een prima uitzicht op het vaarverkeer. Afhankelijk van de afstelling van de motor is het mogelijk om er 8 tot 16 uur achtereen mee te varen, voordat de accu’s weer opgeladen moeten worden.
Milieuvriendelijk, duurzaam en uniek
De aluminium sloepen zijn uitgerust met een krachtige elektrische inboardmotor met schroefasaandrijving, een grote bronzen schroef, die goed rondom beschermd wordt door de scheg en een apart roer. De compacte elektrische sloepen van Oranje-lijn Maritiem zijn vergelijkbaar met de bekende dieselsloepjes, maar een stuk voordeliger en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn de sloepen ruim en stil, aangezien de motor onder de vloer is gemonteerd. De elektrische sloepen zijn gemaakt van lichte, recyclebare materialen zoals aluminium. De Oranje-liners zijn 100% duurzaam en produceren geen CO² uitstoot.
Personaliseren naar smaak
De M450E is geheel vaarklaar leverbaar vanaf € 12.795,-. Er zijn verschillende leuke opties om de boot een persoonlijker tintje te geven. De sloep van Oranje-lijn Maritiem kunt u personaliseren met ondermeer: bootkussens, een buiskap, zonnedek, radio, GPS (inclusief antidiefstal volgsysteem), een 12 Volt stopcontact en een zwemtrapje.
De tendersloepen van Oranje-lijn Maritiem zijn ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met M. Waninge Yachtdevelopment in Lemmer, Friesland.
Meer informatie www.oranjelijntendersloepen.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X