windverwachting

Nieuwe importeur Capelli Tempest RIBS voor recreatieve en professionele gebruikers

PERSBERICHT
capelliZaandam – Per 1 januari 2015 is Capelli Nederland BV de exclusieve importeur voor de prestigieuze Capelli Tempest RIBS uit Italië. Capelli Nederland BV is gevestigd in Zaandam en beschikt met haar team over meer dan 50 jaar ervaring met RIB’s.
Ruim 30 verschillende modellen
Het RIB-gamma van Capelli telt ruim 30 verschillende modellen; de kleinste Capelli RIB heeft een afmeting van 2,20 meter, het grootste model telt tien meter en er is momenteel zelfs een aanmerkelijk grotere uitvoering in ontwikkeling.
Stel uw eigen Capelli RIB samen
Elk type Capelli is geheel naar eigen wens samen te stellen. Er kan een keuze gemaakt worden uit vele verschillende kleuren Hypalon Neopreen materiaal voor de drijver, ruime kleurkeuze van gelcoat voor de romp en diverse soorten bekleding van de kussens.
De medewerkers van Capelli Nederland kunnen u advies geven bij de verschillende keuzemogelijkheden uit het CUSTOMANIA- programma en uw Capelli met zorg samenstellen. EEN Capelli Tempest RIB wordt UW Capelli Tempest RIB!
Professionele gebruiker
Capelli RIB’s zijn wereldwijd in gebruik in zowel de professionele sector als in de leisure markt. Ook sportief gezien boekte het merk de nodige successen, onder andere tijdens de loodzware edities van de bekende Rubson Raid Turqoise.
De Capelli Tempest WORK editie is in verschillende afmetingen leverbaar en voldoet aan de hoogste eisen van de professionele gebruiker. Ook deze modellen zijn geheel naar de behoeftes en wensen van de gebruiker samen te stellen. Of het nu gaat om een ‘Rescue’-, een ‘Race’- of een ‘Work’-uitvoering; met de Capelli RIB’s is alles mogelijk!
Kom gerust langs in onze showroom Capelli Nederland BV, Oostzijde 136 A1, 1502 BL in ZAANDAM
Meer informatie www.capelli-nederland.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X