Nieuwe S-line modellen van Steeler Yachts zo'n succes, dat er nu al tien schepen in aanbouw zijn

PERSBERICHT
Steenwijk – Vorig jaar introduceerde Steeler Yachts uit Steenwijk de S-line modellen en inmiddels veroveren deze motorjachten de harten van velen in binnen- en buitenland. Er zijn op dit moment 10 S-line jachten in aanbouw variërend in lengte tussen de 12 en 20 meter. Dat het model internationaal aanslaat, blijkt uit de geografische spreiding van de opdrachtgevers. Van Scandinavië tot aan de zuidelijke Middellandse Zee zullen volgend jaar de S-line’s te zien zijn.De S-line modellen combineren het design waar Steeler om bekend staat met een gepatenteerde rompvorm die zorgt voor een hogere rompsnelheid, minder brandstof verbruik en veel minder buiswater. Daarnaast biedt de steile steven met de hoge waaier extra ruimte voor het interieur, waardoor deze modellen nog meer comfort bieden dan men van Steeler al gewend was.
De S-line modellen zijn leverbaar in staal en aluminium en op de grotere modellen ook in Flybridge uitvoering. Elke Steeler wordt custom made gebouwd naar de maatstaven van de “Steeler Quality Challenge”, een extreem hoge kwaliteitsstandaard waarmee Steeler transparantie en zekerheid verschaft aan haar opdrachtgevers.
Steeler Yachts bouwt naast de S-line serie ook de NG modellen, de Explorer range en de Panorama Flatfloor. Van de Panorama FF53 Offshore zijn er op dit moment 4 in de afbouw fase. Frankrijk, U.K. en Zwitserland worden de eindbestemmingen voor deze ruimtewonders waarmee Steeler Yachts in 2015 voor het eerst tot European Powerboat of the Year verkozen werd.
Meer informatie www.steeleryachts.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X