Nieuwe jonge presentatrices VaarTV zullen met een totaal ander 'format' de watersport opschudden

PERSBERICHT
Nadia_Laura_VaarTVAmsterdam – Zaterdag 9 januari 2016 start op RTL4 een compleet vernieuwde serie uitzendingen van VaarTV. De vernieuwing heeft niet alleen een totaal ander format opgeleverd, ook de presentatie van het populaire watersportprogramma is vernieuwd. VaarTV richt zich niet alleen meer op bestaande watersporters, maar ook op jonge mensen die door de nieuwe presentatoren enthousiast gemaakt worden voor verschillende vormen van watersport.
De presentatoren worden op de HISWA te Water gelanceerd
Het nieuwe VaarTV wordt gepresenteerd door Laura Hogendoorn (WNL Wakker Nederland) en Nadia Palesa (ex- Pow News en Snowmagazine). Op vrijdag 4 september om 17:00 worden zij letterlijk op de HISWA te Water gelanceerd. De dames maken een extreme sprong in het water vanaf een luchtkussen en noteren dan de eerste score voor het Nederlands kampioenschap Aquajump dat op zaterdag plaatsvindt.
Laura en Nadia zijn gepassioneerde watersporters die er alles aan doen om het hun gasten op en rond het water naar de zin te maken. De beeldschone, stoere dames laten met hun gedurfde aanpak de bestaande watersport op haar grondvesten schudden.
Het nieuwe format
Elke week gaan onze jonge, nieuwe presentatoren naar een ander watersportgebied in Nederland. Samen met een eigen groepje avontuurlijke, jonge mensen maken ze kennis met de meest uiteenlopende vormen van watersport die in deze regio mogelijk zijn. En dan gaat het dak eraf, want geen zee gaat ze te hoog en de sky is voor hen letterlijk the limit.
Door de opzet van het programma ontstaat een unieke mix van adrenalinesporten als flyboarden, wakesurfen, parasailen of kitesurfen met rustiger vormen als sloepvaren, suppen en kanovaren. Tussen de twee presentatrices en hun groepen ontstaat een lichte rivaliteit en de vraag is: welke groep heeft de leukste dag op het water?
Naast de hoofdlijn is in elke aflevering ruimte voor een paar korte items over nieuwe boten, producten, evenementen en andere watersport gerelateerde onderwerpen.
Voor de agenda.
Het totaal vernieuwde VaarTV wordt vanaf 9 januari 2016 elke zaterdag om 17.00 uur op RTL4 uitgezonden.
Meer informatie www.vaartv.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht