windverwachting

Nieuwe windmeters voor op de mobiele telefoon bij PerfectWind

PERSBERICHT
perfectwindNijmegen – Bij het Nijmeegse online bedrijf Perfect Wind is nu de nieuwe de Sleipnir Smartphone windmeter van Vaavud verkrijgbaar.
Ook deze windmeter is net als de eerdere Vaavud Mjolnir te gebruiken samen met een Smartphone. Perfect voor zeilen, paragliding, windsurfen, en en kitesurfen, omdat het gewoon op uw telefoon geklikt kan worden. U downloadt de gratis Vaavud App via de App store en/of Google Play en volgt de instructies op het scherm, plaatst de Sleipnir windmeter op uw mobiele telefoon en u kunt de windsnelheid en windrichting meten. Eenheden: bft, m/s, km/h, mph, knots. Een opberghoes wordt meegeleverd. De prijs is 55,00 euro excl verzendkosten.
Meer merken
Er zijn meer merken die windmeters voor de mobiele telefoon op de markt brengen. De Skywatch Windoo is met zijn lengte van 2,7 cm bijvoorbeeld een van de kleinste windmeters en zit verpakt in een handig kokertje. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar waarmee niet alleen de windsnelheid gemeten kan worden, maar ook de winrichting, temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk.
Meer informatie www.perfectwind.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X