Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Linssen Yachts wint Limburg Export Award 2014

PERSBERICHT

linssen_export_awardMaastricht – Tijdens een feestelijke bijeenkomst op woensdagavond 29 oktober is bekend gemaakt dat Linssen Yachts de Limburg Export Award 2014 heeft gewonnen.

Volgens de jury is Linssen Yachts een ‘voorbeeld van de Limburgse maakindustrie’. Voor de Award is bedrijfsomvang niet doorslaggevend, wel een financieel gezonde bedrijfsvoering, en een heldere en succesvolle exportvisie.

De Limburg Export Award werd dit jaar voor de negende keer uitgereikt bij de winnaar van vorig jaar. Aan de Award is een geldprijs van 10.000 euro en een sculptuur van de Roermondse kunstenaar Dick van Wijk gekoppeld.

Initiatief
De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociƫteit Limburg en wordt provinciebreed gedragen door Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg en Zuyd Hogeschool. Sponsoren zijn de Kamer van Koophandel Limburg, Provincie Limburg, ING en Seacon Logistics BV.

Meer informatie www.linssenyachts.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *