Inwoner Almelo koopt ongezien koninklijke zeilsloep van de Piet Hein en vraagt hulp bij restauratie

ALMELO – ‘Dat deze expositie over de koninklijke sloep tijdens het Havenfestival wordt geopend, maakt het extra feestelijk,’ aldus Coen ten Heggeler, de trotse eigenaar van de koninklijke sloep en ware liefhebber van oude schepen met een bijzonder verhaal. Op zondag 15 juli wordt ’s middags om 15.00 uur de expositie rond de koninklijke sloep geopend letterlijk in oranje sferen. Belangstellenden zijn van harte welkom, de toegang is gratis. Deze sloep die onderdeel uitmaakte van de grote Piet Hein, kwam heel toevallig op het pad van de 59-jarige Coen ten Heggeler. ‘Ik heb de boot ongezien gekocht omdat ik een boot met een dergelijke koninklijke geschiedenis gewoon niet kon laten lopen,’ aldus een zeer enthousiaste Coen. (Almelo’s Weekblad)

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *