Tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog vermiste kanoërs veilig thuis

IJmuiden, Den Helder – De KNRM en Kustwacht zijn zondagavond bezig geweest met een zoekactie naar drie kanoërs. Met het drietal, dat uit het oog was geraakt tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog, bleek uiteindelijk niets aan de hand te zijn.

De kanoërs vertrokken eerder op de dag uit Lauwersoog om naar Schiermonnikoog te varen. voor hun vertrek hadden ze zich al gemeld bij verkeerspost Schiermonnikoog. Enkele uren later namen de kanoërs weer contact op, maar dat bericht kwam verwarrend over.

Om zeker te zijn dat de kanoërs zich niet meer op het wad bevinden, werd er een zoekactie gestart door de KNRM van Lauwersoog en Schiermonnikoog. Zij werden daarbij geholpen door een helikopter van de Kustwacht. (RTVNoord)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *